Μέταλλο και κρεβατοκάμαρα

Το μέταλλο είναι ένα υλικό με πολύ ιδιαίτερο χαρακτήρα το οποίο δίνει μία έντονη προσωπικότητα στα αντικείμενα. Το χαρακτηριστικό αυτό επεκτείνεται ακόμα περισσότερο μέσα στο χώρο όταν το στοιχείο αυτό χρησιμοποιείται στην δημιουργία επίπλων.

Μία κρεβατοκάμαρα με στοιχεία μετάλλου είναι σίγουρα μία πιο εκκεντρική επιλογή στις μέρες μας. Το υλικό αυτό είτε στην ασημένια του απόχρωση, είτε στη χρυσή θα δώσει στο χώρο μία τελείως διαφορετική αίσθηση από τα συνηθισμένα ενώ μπορεί να ταιριάξει τέλεια και σε πιο μοντέρνες αλλά και σε πιο κλασικές επιλογές επίπλων.

Όταν επιλέγουμε το μέταλλο πρέπει να είμαστε τολμηροί στις αποφάσεις μας, πρέπει να επιζητάμε το διαφορετικό, το εκκεντρικό και σίγουρα αυτό που από πίσω του κρύβει το χέρι ενός ταλαντούχου δημιουργού με άποψη και φαντασία.

Όταν μιλάμε για μία μοντέρνα κρεβατοκάμαρα το σχέδιο του κρεβατιού μπορεί να είναι κάτι αναπάντεχο και ιδιαίτερο, το οποίο από μόνο του θα μπορεί να δώσει ένα συγκεκριμένο στυλ στο δωμάτιο, στο οποίο εμείς θα προσθέσουμε λίγα στοιχεία για να ολοκληρώσουμε την εικόνα.

Όταν η επιλογή μας γίνεται με γνώμονα να φτάσουμε σε ένα πιο κλασσικό αποτέλεσμα που θα έχει μέσα του στοιχεία της αναγέννησης αλλά και του baroque, εκεί τα σχέδια μπορεί να είναι πιο απλά και μετρημένα όταν έχουμε να κάνουμε με μία πιο μικρή κρεβατοκάμαρα, γιατί θα χρειαστεί να προστεθούν και άλλα μικροέπιπλα για να ολοκληρωθεί η εικόνα που έχουμε μέσα στο μυαλό μας. Αν βέβαια ο χώρος είναι μεγάλος, τότε το μέταλλο μπορεί να δημιουργήσει μερικές από τις πιο εντυπωσιακές κρεβατοκάμαρες σε όλα τα έπιπλα που την αφορούν, δίνοντας το λιγότερο ένα πριγκιπικό αποτέλεσμα.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *