Κρύσταλλα και καθρέφτες

Τα κρύσταλλα και οι καθρέφτες αντανακλούν το φως και εκπέμπουν λάμψη. Η παρουσία τους μέσα σε ένα χώρο γίνεται πάντοτε αισθητή, ενώ η αριστοκρατικότητα που αποπνέουν, δημιουργεί την ιδανική ατμόσφαιρα για ένα σαλόνι φτιαγμένο με στυλ και άποψη.

Τα κρύσταλλα και οι καθρέφτες, ταιριάζουν σε κάθε τύπο σαλονιού, από το πιο μοντέρνο, μέχρι το πιο κλασσικό, δίνοντας πάντοτε κάτι ξεχωριστό στο χώρο που κοσμούν.

Οι κρυστάλλινοι πολυέλαιοι, τα επιτραπέζια φωτιστικά με κρυστάλλινες λεπτομέρειες, καθώς και οι τραπεζαρίες και τα τραπέζια με κρυστάλλινες επιφάνειες, είναι εκείνα τα στοιχεία που μπορούν να κάνουν ένα σαλόνι να δείχνει πραγματικά μαγικό, ιδίως αν τα παραπάνω τοποθετηθούν σωστά και γίνει έξυπνη εκμετάλλευση της λάμψης που εκπέμπουν.

Για παράδειγμα, ένας εντυπωσιακός κρυστάλλινος πολυέλαιος, αν τοποθετηθεί σε χαμηλή θέση πάνω από το καθιστικό του σαλονιού ή της τραπεζαρίας, η ρομαντική ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσει, θα είναι ανεπανάληπτη είτε σε έναν μοντέρνο, είτε σε έναν πιο κλασσικό χώρο.

Η παρουσία των κεριών μέσα στο σαλόνι δεν πρέπει να παραλείπετε. Τα αναμμένα κεριά, πάνω σε οποιαδήποτε κρυστάλλινη επιφάνεια, δημιουργούν μία ιδιαίτερη ατμόσφαιρα που άλλοτε χαλαρώνει και άλλοτε προκαλεί τις αισθήσεις.. Όταν υπάρχουν και καθρέφτες μέσα στο χώρο, οι αντανακλάσεις γίνονται πιο έντονες, δημιουργώντας, αυτό το ξεχωριστό αποτέλεσμα που κάθε σαλόνι πρέπει να έχει όποιο στυλ και αν ακολουθεί.

Οι καθρέφτες έχουν έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα ο οποίος μοιράζεται στο χώρο, ιδίως όταν η κορνίζα τους έχει έντονα περίτεχνα στοιχεία ή όταν έχουν ένα εκκεντρικό σχήμα και σίγουρα ένας μεγάλος καθρέφτης είναι πάντοτε πιο εντυπωσιακός και πιο λαμπερός από έναν μικρότερο.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *