Τραπεζαρίες Κυρίτσης

Κρυστάλλινη τραπεζαρία

Η τραπεζαρία είναι ο ιδιαίτερος χώρος που ζούμε μερικές από τις ωραιότερες στιγμές μαζί με συγγενείς και φίλους. Ο χώρος αυτός φωτογραφίζει εύγευστες αναμνήσεις και χαρούμενα πρόσωπα που εκπέμπουν αγάπη και ζεστασιά.

Γι’ αυτό, το σημείο αυτό του σπιτιού, είναι το πιο σημαντικό και επιτάσσει ιδιαίτερη μελέτη και σχεδιασμό προτού πάρουμε την οποιαδήποτε απόφαση.

Το κεντρικό θέμα αυτού του χώρου και σαφώς το σημείο αναφοράς, δεν είναι άλλο από την ίδια την τραπεζαρία.

Η επιλογή του συγκεκριμένου επίπλου είναι γεγονός ότι βρίσκεται σε απόλυτη συνάρτηση με το υπόλοιπο σαλόνι, το υλικό, η απόχρωση και το μέγεθος του τραπεζιού, όπως και οι καρέκλες που το συνοδεύουν, αποτελούν μέρος ενός γενικότερου συνόλου που έχει έναν συγκεκριμένο στυλ. Υπάρχουν όμως και φορές που οι επιλογές μας μπορούν να λειτουργήσουν έξω από τα προκαθορισμένα πλαίσια και το πρώτο λόγω να τον πάρει η έμπνευση κα η φαντασία.

Οι κρυστάλλινες τραπεζαρίες μπορούν να μας δώσουν αυτό το περιθώριο αφού είναι από τα λίγα έπιπλα που έχουν μία ιδιαίτερη πλαστικότητα, έντονη προσαρμοστικότητα και δίνουν κάθε περιθώριο στην εμπνευσμένη σκέψη να δημιουργήσει κάτι μοναδικό.

Η κρυστάλλινη επιφάνεια ενός τέτοιου επίπλου μπορεί να συνδυαστεί σχεδόν με κάθε κλασσικό αλλά και μοντέρνο υλικό. Μία τέτοια τραπεζαρία, μπορεί να ξεκινήσει από ένα απλό έπιπλο και να φτάσει μέχρι κάτι πολύ ιδιαίτερο και εκκεντρικό.

Για παράδειγμα, ένας πεσμένος κορμός δέντρου με χοντρά κλαδιά, θα μπορούσε να συνδυαστεί με μία κρυστάλλινη επιφάνεια, δημιουργώντας μία μοναδική τραπεζαρία, συνοδευόμενη από υφασμάτινες καρέκλες με ιδιαίτερα ψηλές πλάτες. Μία τέτοια ιδέα θα μπορούσε να τοποθετηθεί σε ένα κλασσικό σαλόνι αλλά και σε ένα μοντέρνο.

Το κρύσταλλο επίσης, συνδυάζεται πολύ όμορφα και με το μέταλλο είτε στις πιο λιτές του μορφές, είτε στις πιο περίτεχνες ή εκκεντρικές.

Όπως και να έχει, η κρυστάλλινη τραπεζαρία είναι μία ιδέα που αξίζει πρωτίστως την προσοχή σας και ενδεχομένως μία θέση στο σαλόνι σας.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *