Κρεβατοκάμαρα με Στοιχεία Δέρματος

Το δέρμα μέσα στη κρεβατοκάμαρα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί σαν μία εργένικη επιλογή αλλά αυτό πολλές φορές εξαρτάται και από τις υπόλοιπες επιλογές που έχουμε κάνει μέσα στο χώρο.

Το δέρμα δίνει μία ιδιαίτερη αίσθηση πολυτέλειας μέσα στο υπνοδωμάτιο, ιδίως αν το χρώμα που θα επιλέξουμε ξεφεύγει από τα συνηθισμένα.

Οι δερμάτινες λεπτομέρειες πάνω στο ίδιο το κρεβάτι δίνουν ένα πολύ κομψό και μοντέρνο αποτέλεσμα, ιδίως αν η χρωματική επιλογή που θα κάνουμε είναι για παράδειγμα το λευκό.

Το λευκό δέρμα, σε συνδυασμό με απλά και μοντέρνα έπιπλα, ιδιαίτερα φωτιστικά και χαλιά είτε από συνθετική, είτε από αληθινή γούνα, δημιουργεί μία εξαιρετική εικόνα η οποία μπορεί να είναι η ιδανική επιλογή για κάποιους που επιλέγουν το σύγχρονο και το διαφορετικό.

Το καφέ σκούρο δέρμα σε συνδυασμό με το μπεζ και το χρυσό, μπορούν να αποδώσουν στο χώρο της κρεβατοκάμαρας ένα πολυτελές αποτέλεσμα, το οποίο αν συνδυαστεί με ethnic στοιχεία θα παραπέμπει στο αποικιακό στυλ, ενώ αν συνδυαστεί με παλιά αντικείμενα αντίκες που να παραπέμπουν σε άλλες εποχές, το αποτέλεσμα θα είναι καλόγουστο και σοφιστικέ.

Το μαύρο δέρμα σίγουρα παραπέμπει σε κάτι απόλυτα μοντέρνο . Εδώ ίσως πλησιάζουμε σε μία καθαρά ανδρική επιλογή που αν εναρμονιστεί με μία minimal διάθεση και συνδυαστεί με μία πιο ιδιαίτερη και μοντέρνα ντουλάπα και με έναν πιο ευφάνταστο φωτισμό που να μην του λείπουν τα στοιχεία του εντυπωσιασμού, σίγουρα το αποτέλεσμα θα είναι κάτι που όχι μόνο θα ξεπερνά την εποχή του, αλλά θα είναι και ένας ιδανικός προορισμός ξεκούρασης και χαλάρωσης μετά από μία κουραστική ημέρα.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *