Κρεβατοκάμαρες Κυρίτσης

Κρεβατοκάμαρα και διακόσμηση

Η κρεβατοκάμαρα είναι ο προσωπικός χώρος μέσα στον οποίο χαλαρώνουμε, ταξιδεύουμε νοερά και ονειρευόμαστε το πιθανό και το απίθανο.

Ο χώρος αυτός για να προσφέρει τις νωχελικές στιγμές που όλοι επιδιώκουμε και όλοι έχουμε ανάγκη, πρέπει να προσεγγίζει, όσο είναι εφικτό, την τελειότητα. Πρέπει δηλαδή, η εικόνα που θα παρουσιάζει, πρώτον, να αντιπροσωπεύει το γούστο και τον χαρακτήρα μας και δεύτερον, ως αποτέλεσμα του πρώτου, να αποτελεί μία όαση ξεκούρασης, όχι μόνο του σώματος αλλά και του πνεύματος.

Για να επιτύχουμε ένα τέτοιο αποτέλεσμα, θα πρέπει να εξετάσουμε τη διακόσμηση του χώρου συνολικά και όχι μεμονωμένα. Αυτό σημαίνει ότι η κάθε λεπτομέρεια έχει σημασία.

Ξεκινώντας από την επιλογή του χρώματος που θα βάψουμε τους τοίχους, μέχρι και το τελευταίο διακοσμητικό στοιχείο, όλα παίζουν ένα ρόλο στην τελική εικόνα.

Το χρώμα που θα χαρακτηρίζει το δωμάτιό μας, θα πρέπει να είναι μία αγαπημένη απόχρωση που θα μας ηρεμεί και παράλληλα θα μας γεμίζει ενέργεια. Τα έπιπλα που θα τοποθετήσουμε μέσα στο χώρο, κλασσικά ή μοντέρνα, θα πρέπει να ακολουθούν το στυλ που μας αντιπροσωπεύει.

Οι κουρτίνες, το χαλί και τα διακοσμητικά στοιχεία, όπως πίνακες, μαξιλάρες και ριχτάρια, θα πρέπει να ταιριάζουν απόλυτα στο ύφος που έχουμε επιλέξει, για να έχουμε το τελικό αποτέλεσμα που έχουμε φανταστεί.

Ακόμα και λεπτομέρειες, όπως είναι το πάπλωμα ή κουβέρτα του κρεβατιού πρέπει να δένουν και με το χρώμα ή τα χρώματα του δωματίου, αλλά και με στυλ των επίπλων.

Αν καταφέρουμε να εναρμονίσουμε όλα αυτά τα στοιχεία τότε η εικόνα που θα παρουσιάζει το υπνοδωμάτιό μας στο τέλος, θα είναι πραγματικά μία μοναδική εμπειρία.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *