Κρεβατοκάμαρες Κυρίτσης

Κρεβάτι ντυμένο με ύφασμα

Το στυλ που θα έχει το κρεβάτι που θα επιλέξουμε για το υπνοδωμάτιό μας, επηρεάζει το ύφος ολόκληρου του δωματίου, αφού εξ’ άλλου είναι και το κεντρικό θέμα του χώρου.

Η επιλογή κρίνεται πάντοτε από το ύφος που θέλουμε να έχει αυτός ο τόσο σημαντικός χώρος χαλάρωσης, ενώ πάντοτε συνυπολογίζονται τα χρώματα και ο όγκος του δωματίου.

Τα σχέδια κρεβατιών ποικίλουν, ξεκινούν από τα πιο απλά και φτάνουν μέχρι τα πιο εκκεντρικά, ενώ το ύφος τους κυμαίνεται από το πιο κλασσικό μέχρι το πιο μοντέρνο.

Τα κρεβάτια όμως που ο σκελετός τους είναι ντυμένος με ύφασμα, αποτελούν μία άλλη κατηγορία που ταιριάζει σχεδόν με όποια σκέψη μπορεί να έχουμε κάνει για το υπνοδωμάτιο των ονείρων μας.

Τα κρεβάτια αυτά έχουν μία ιδιαίτερη αίγλη που μπορεί να δέσει αρμονικά και με τα πιο κλασσικά αλλά και με τα πιο μοντέρνα γούστα.

Οι κρεβατοκάμαρες αυτές ξεκινούν από τα πιο απλά σχέδια και φτάνουν μέχρι και τα πιο ιδιαίτερα, ενώ έχουν ευρεία ποικιλία χρωμάτων και υφασμάτων.

Αν λοιπόν η σκέψη τείνει στην απλότητα και τα πιο ουδέτερα χρώματα, η ποικιλία είναι μεγάλη, αν πάλι ψάχνουμε κάτι πιο ιδιαίτερο και εκκεντρικό, η φιλοσοφία του συγκεκριμένου design κρεβατιού, ψηλώνει το προσκεφάλι δημιουργώντας μία ακόμα θέση χαλάρωσης ίσως για διάβασμα ή για μία πιο άνετη θέση παρακολούθησης της τηλεόρασης, ενώ παίζει με τα σχήματα, άλλοτε πιο τετράγωνο, άλλοτε πιο παραλληλόγραμμο, ενίοτε ημικύκλιο κλπ. Το ύφασμα που ντύνει αυτή την ευφάνταστη υπερβολή μπορεί να είναι τα βελούδο, το σατέν ή ακόμα και ένα ύφασμα με ανάγλυφα σχέδια ενώ πολύ εντυπωσιακό είναι και το δέρμα. Επιλέγοντας ένα τέτοιο κρεβάτι και προσθέτοντας κάποιες διακοσμητικές λεπτομέρειες μέσα στο χώρο, θα έχετε ένα πολυτελές αποτέλεσμα χωρίς ιδιαίτερη σκέψη ή προσπάθεια.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *