Τραπεζάκια σαλονιού Κυρίτσης

Κλασσικά κομμάτια που κάθε δωμάτιο χρειάζεται

Ο σχεδιασμός ενός δωματίου πρέπει να είναι διασκεδαστικός. Ανεξάρτητα από το στυλ σας, η δυνατότητα αλλαγής του χώρου σας και η ανανέωση των σχεδιαστικών σας ευαισθησιών είναι ένα μεγάλο μέρος αυτού που αγαπάμε όλοι για τη διακόσμηση. Το κόλπο για να διατηρήσετε ένα αρμονικό σπίτι; Επενδύστε σε κλασσικά αντικείμενα που δίνουν το ύφος στο χώρο σας, ανεξάρτητα από το πόσο δημιουργικοί είστε.

«Έχουμε πολλά κομμάτια που αποτελούν μέρος της συλλογής μας εδώ και χρόνια. Όπως όλα τα κλασσικά, έχουν σταθερή δυναμική επειδή οι άνθρωποι τα βρίσκουν οπτικά ελκυστικά και συμπληρωματικά με πολλά διαφορετικά γούστα και διακοσμητικής αισθητικής », εξηγεί ο κ. Κυρίτσης Νίκος. “Επιπλέον, είναι εύκολο να συνυπάρξουν ξανά και ξανά κατά τη διάρκεια των χρόνων .”

Έχοντας υπόψη αυτήν την ευελιξία, σκεφτείτε τα παρακάτω ως κλασσικά – χρηστικά έπιπλα και διακοσμητικά για οποιαδήποτε κατοικία.

Ένας “κλασσικός” καναπές

Διθέσιοι Καναπέδες Κυρίτσης

Καναπές NANDO

Ως επίκεντρο του καθιστικού καθίσταται ο καναπές δίνοντάς του την ευκαιρία να δηλώσει το ύφος και την αύρα που αποπνέει ο χώρος σας. Όταν ψάχνετε για έναν καναπέ που μπορεί να λειτουργήσει σε οποιοδήποτε χώρο, επιλέξτε κάποιον με ισχυρές γραμμές του μπορούν να αντέξουν σε μια ενδεχόμενη ποικιλία χρωμάτων, σχεδίων και υφών.

Ένα τραπεζάκι σαλονιού

Τραπεζάκια σαλονιού Κυρίτσης

Τραπεζάκι Σαλονιού Gemini

Κομψό και καθαρό, αυτό το στρογγυλό, γυάλινο τραπέζι με επίστρωση γυαλιού όπου στη βάση του χρησιμοποιεί ανοξείδωτο ατσάλι και γεωμετρικές γραμμές για να συνταιριάζει σε κάθε διακοσμητικό μοτίβο. Είναι αβίαστα μοντέρνο σε ένα μινιμαλιστικό περιβάλλον, boho δροσερό όταν είναι φορτωμένο με φυσικά στολίδια, ή σαφέστατα παίρνει τη μορφή του παραδοσιακού σε ένα κλασσικό περιβάλλον δωματίου. Το τραπεζάκι σαλονιού Gemini αποτελείται από σετ 2 τεμαχίων με inox βάση. Ένας εντυπωσιακός συνδυασμός από κρύσταλλο και ξύλο σφενδάμου.

Ένα ουδέτερο χαλί

Ένα χαλί σε απαλούς τόνους προσθέτει οπτικό ενδιαφέρον σε έναν χώρο χωρίς να επιβάλλει μία πολύ ισχυρή διακόσμηση. Εάν τα γούστα ή οι εμπνεύσεις σας αλλάξουν σε ένα ή δύο χρόνια, δεν θα χρειαστεί να επενδύσετε σε ένα νέο.

Ένα μινιμαλιστικό τραπέζι

Τραπεζαρίες Κυρίτσης

Τραπεζαρία Wilson

Υπάρχει ένας λόγος που τα μουσεία προτιμούν την ακριβή, μινιμαλιστική διακόσμηση για να επιδείξουν έργα τέχνης: απότομες, καθαρές γραμμές παρέχουν τη δομή που επιτρέπει στα διακοσμητικά στοιχεία να τραγουδούν. Δεδομένου ότι το τραπέζι και οι καρέκλες πρόκειται να αποτελέσουν το κέντρο των διακοπών και των εορτασμών για τα επόμενα χρόνια, μια επιλογή που λειτουργεί με πολλά διαφορετικά στυλ διακόσμησης είναι ένας ιδανικός τρόπος για να μεγιστοποιήσετε την επένδυσή σας στο σχεδιασμό του σπιτιού σας.

Για να αντισταθμίσετε οπτικά τις άκαμπτες γραμμές, προσθέστε καρέκλες με καμπύλες, οι οποίες δίνουν απαλούς τόνους στην εμφάνιση και ενθαρρύνουν το μάτι σας να μετακινηθεί μέσα στο χώρο. Συνδυάστε το υλικό των καρεκλών σας με το τραπέζι.

Ένα πραγματικό αξεσουάρ

Ένας κομψός δίσκος μπορεί να κρατήσει λουλούδια και κεντρικά διακοσμητικά στοιχεία για τις γιορτές σας χωρίς να καταναλώνει πολύτιμο χώρο στο τραπέζι. Επιπλέον, φαίνεται υπέροχο και μόνο του..

Ένα λειτουργικό κομοδίνο

Η αποθήκευση των ρούχων είναι απαραίτητη για κάθε υπνοδωμάτιο. Αναζητήστε μια επιλογή που παίζει ισχυρό ρόλο στη λειτουργικότητα του δωματίου. Στην απεικόνιση της μορφής του παραπάνω υπνοδωματίου από την εταιρεία μας το έπιπλο δίπλα από το κρεβάτι, χρησιμοποιείται ως κομοδίνο και ταυτόχρονα έχει περισσότερο χώρο από τα κλασικά κομοδίνα για πρόσθετη αποθήκευση. Επιπλέον κατευνάζει την ένταση με την απλότητά του εστερνίζοντας ωστόσο την πινελιά του αντισυμβατικού.

Ένα πρακτικό κομοδίνο