Περιήγηση σε ένα σύγχρονο σπίτι στο Chigaco

Ρίξτε μια ματιά σε αυτό το μοντέρνο σπίτι στο Chigaco και ανακαλύψτε πώς η εσωτερική διακόσμηση παίζει με τα κλασικά αντικείμενα και τα ανακατεύει για μια μοντέρνα εμφάνιση!

Η Emily Mackie της Inspired Interiors είναι η υπεύθυνη πίσω από αυτό το εκπληκτικό έργο. Ο εσωτερικός σχεδιασμός συνδυάζει τα κλασικά κομμάτια με μοντέρνα σχέδια που δημιουργούν διαχρονικό περιβάλλον, γεμάτο με μοντέρνες, αλλά ταυτόχρονα κλασικές πινελιές.

Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού – ήθελαν ο εσωτερικός σχεδιαστής να μπερδέψει τα κλασικά κομμάτια με τα μοντέρνα και να συνδυάσει τα υπάρχοντα έπιπλα στο νέο σπίτι. Αναζητώντας τα καλύτερα κομμάτια για να ενσωματώσει το σπίτι των πελατών, ο εσωτερικός σχεδιαστής ταξίδεψε στο Παρίσι στο διάσημο Maison et Objet, όπου βρήκε ιταλικά και πορτογαλικά εμπορικά σήματα τα οποία είναι γνωστά εδώ και καιρό για την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους.

 

Η εταιρεία Κυρίτσης συνεργάζεται με ιταλικές εταιρείες που διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους και την αισθητική τους.

Δωρεάν μελέτη χώρου – Κυρίτσης

Μην ξεχνάτε οτι προβαίνουμε σε δωρεάν μελέτη και απεικόνιση ( σε 3D στον υπολογιστή με τις πραγματικές διαστάσεις) της μορφής των δωματίων, ώστε να έχετε πλήρη εικόνα των επιλογών σας! Μπορούμε να συνεργαστούμε & να υλοποιήσουμε custom designs σύμφωνα με τα σχέδια του αρχιτέκτονά σας. Τέλος, είναι πολύ σημαντικό να αναφερθεί οτι η επαγγελματική μας ομάδα θα φροντίσει για τη μεταφορά και τη συναρμολόγηση των επίπλων σας δωρεάν.

Κατά τη διακόσμηση αυτού του σπιτιού, η Mackie αντιμετώπισε μια μεγάλη πρόκληση – η οποία ήταν να δημιουργηθεί οικειότητα στο χώρο, μεγάλης κλίμακας, διατηρώντας τα χαρακτηριστικά του σπιτιού. Αυτή ήταν η περίπτωση της τραπεζαρίας, ενός μεγάλου δωματίου με ψηλά ταβάνια που αντισταθμίστηκαν από τα πανύψηλα κηροπήγια και τους πολυελαίους. Η μακρά τραπεζαρία ήταν η ιδανική επιλογή για να γεμίσει το χώρο, ενώ οι μπλε πινελιές προσέφεραν πλούτο στο εσωτερικό.

 

 

Για τον εσωτερικό σχεδιαστή, η γνώση για κάθε κομμάτι επίπλου ή οικιακού ντεκόρ και η ιστορία του είναι ένας τρόπος για την ενίσχυση της ομορφιάς ενός δωματίου.

Το σαλόνι έχει μια απαλή, αλλά πολυτελής ατμόσφαιρα, όπου παίζουν μαζί έπιπλα, μοντέρνα σχέδια και λεπτομέρειες. Αρκετά στυλ και διαφορετικά σχήματα προσθέτουν βάθος στο σχεδιασμό αυτού του εκπληκτικού χώρου!

 

 

Το σπίτι είναι σίγουρα ένα εκλεκτό μείγμα – στυλ διακόσμησης, με δωμάτια διακοσμημένα σε κλασική γραμμή αλλά με μοντέρνο στυλ μέχρι και το καθιστικό.

 

 

Διακοσμημένο σε απαλές αποχρώσεις όπως το χρώμα της πούδρας και της λεβάντας, το ρομαντικό κυρίως υπνοδωμάτιο σε αυτό το σπίτι είναι μια εμπειρία συγκλονιστικής άνεσης με τις μαλακές και βελούδινες, πολυτελείς πολυθρόνες και τις λεπτομέρειες που προσθέτουν περισσότερη ηρεμία στο δωμάτιο.