Καρέκλες Τραπεζαρίας Κυρίτσης

Καρέκλες Τραπεζαρίας ή κουζίνας- Αγαπημένοι τύποι

Η επιλογή σύγχρονων καρεκλών τραπεζαρίας  ή κουζίνας δεν είναι εύκολη υπόθεση. Πρώτον, θα πρέπει να βρείτε ένα μέγεθος που να είναι κατάλληλο για το δωμάτιο και το τραπέζι σας. Στη συνέχεια, πρέπει να αποφασίσετε για το χρώμα και το υλικό – ύφασμα για την ταπετσαρία. Μην ξεχάσετε να επιλέξετε το υλικό της βάσης! Και φυσικά, επιλέγοντας το στυλ των ποδιών και των μπράτσων που θέλετε για τις καρέκλες. Τέλος, η τραπεζαρία σας θα είναι ο τόπος όπου θα συγκεντρωθούν οι φίλοι και η οικογένειά σας. Θέλετε να είναι άνετα, φιλόξενα και οικεία.Με όλα αυτά που πρέπει να θυμάστε και τις χιλιάδες διαθέσιμες επιλογές, μπορεί να φανεί αδύνατο να επιλέξετε τις σωστές καρέκλες για το χώρο σας. Εδώ στην εταιρεία Κυρίτσης Έπιπλο προσφέρουμε δεκάδες επιλογές για μοναδικές μοντέρνες καρέκλες τραπεζαρίας!

Η επιλογή του στυλ και της αισθητικής που σας αρέσει πρέπει να είναι πάντα προτεραιότητα όταν κοιτάτε τις καρέκλες τραπεζαρίας.

Οι αγαπημένες σύγχρονες καρέκλες μας | Κυρίτσης Έπιπλο

Οι έτοιμες καρέκλες τραπεζαρίας – κουζίνας είναι ο απόλυτος σχεδιασμός μινιμαλιστικής καρέκλας που τέμνει την πρακτικότητα. Στις καρέκλες μας πρωταγωνιστεί το ξύλο και ιδιαίτερα η φουρνιστεί οξιά ως υλικό βάσης.

Καρέκλες Τραπεζαρίας ή Κουζίνας Κυρίτσης

Καρέκλα Τραπεζαρίας Κυρίτσης

Η καρέκλα Roma του επίπλου Κυρίτσης είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα μιας πλήρως άνετης καρέκλας που παντρεύει το μοντέρνο με το κλασικό.  Άλλες επιλογές, όπως η Rich , παρέχουν αυτή την αίσθηση του μινιμαλισμού ενώ παράλληλα το ύφασμα είναι της επιλογής σας.

Καρέκλες Τραπεζαρίας Κυρίτσης

Καρέκλα Τραπεζαρίας ή Κουζίνας Roma

Αυτές οι καρέκλες τραπεζαρίας είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν μια απλή, λειτουργική καρέκλα τραπεζαρίας.

Κλασικές επιλογές

Γι αυτούς που αναζητούν ακόμα την κλασική εκδοχή ή το σπίτι τους υποστηρίζει αυτό το στυλ, τότε οι καρέκλες τραπεζαρίας Prada, Vacheron ή Cavalli είναι αυτό που ζητάτε. Αυτοί οι τύποι καρεκλών τραπεζαρίας είναι μεταξύ των αγαπημένων μας λόγω της μοναδικής εμφάνισής τους. Έχουν αέρα από την παραδοσιακή περίτεχνη καρέκλα τραπεζαρίας, και έχουν αυτά τα ξεχωριστά πόδια στο τέλος των ποδιών είναι ενδεικτικό ενός παραδοσιακού στυλ.

Καρέκλες Τραπεζαρίες Κυρίτσης

Καρέκλα Τραπεζαρίας Cavalli

Η καρέκλα Cloud της εταιρείας Κυρίτσης είναι ιδανική για όσους αναζητούν το επόμενο επίπεδο μοντερνισμού στην τραπεζαρία τους. Δεν χρειάζεται να έχετε φωτεινές κόκκινες ή μωβ καρέκλες για να ξεχωρίσετε! Ακόμα και οι καρέκλες μας σε μαύρο, γκρίζο ή καφετί αποπνέουν νεωτερικότητα και δείχνουν ότι δεν φοβάστε να πειραματιστείτε με τις επιλογές στη διακόσμησή σας.

Καρέκλες Τραπεζαρίας Κυρίτσης

Καρέκλα Τραπεζαρίας Cloud| Καρέκλες Τραπεζαρίας Κυρίτσης

Καρέκλες Τραπεζαρίες με μεταλλικά πόδια

Οι καρέκλες τραπεζαρίας Play είναι κομψές, προσθέτωντας μία εναλλακτική πρόταση αντίθετη με τις απλές καρέκλες τραπεζαρίας. Τα μεταλλικά πόδια στη βάση τους κατανέμουν απόλυτα το βάρος, για να δημιουργήσουν μια εικόνα ενός αρχιτεκτονικά πλούσιου έργου. Ο περίπλοκος δε σχεδιασμός τους τα κάνει περισσότερο από κατάλληλα.

Καρέκλες Τραπεζαρίας Κυρίτσης

Καρέκλα Τραπεζαρίας Play | Καρέκλες Τραπεζαρίας Κυρίτσης

Εαν είστε λάτρης της βιομηχανικής διακόσμησς μια μεταλλική τραπεζαρία όπως η Play σε συνδυασμό με τις καρέκλες τραπεζαρίας Play είναι μια καταπληκτική επιλογή για τον χώρο σας.

Μοντέρνες καρέκλες Κυρίτσης Έπιπλο

Η εταιρεία Κυρίτσης προσφέρει μια ποικιλία μοντέρνων καρεκλών τραπεζαρίας , και σίγουρα θα βρείτε την ιδανική που ταιριάζει σε κάθε χώρο ή στο ύφος διακόσμησης. Είτε προτιμάτε το ξύλο, το μέταλλο, το στρογγυλό, ή το παραδοσιακό, υπάρχει μια επιλογή που ταιριάζει στις ανάγκες σας!

Ανάλογα με τον τύπο της καρέκλας, μπορούν να κατασκευαστούν είτε κατόπιν παραγγελίας. Συνεργαζόμαστε πάντα με τους πελάτες μας για να βρούμε τις σωστές επιλογές για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες τους και να εξασφαλίσουμε ότι οι καρέκλες τους είναι ακριβώς αυτό που ψάχνουν.

Μην ξεχνάτε οτι προβαίνουμε σε δωρεάν μελέτη και απεικόνιση ( σε 3D στον υπολογιστή με τις πραγματικές διαστάσεις) της μορφής των δωματίων, ώστε να έχετε πλήρη εικόνα των επιλογών σας!Μπορούμε να συνεργαστούμε & να υλοποιήσουμε custom designs σύμφωνα με τα σχέδια του αρχιτέκτονά σας. Αν αναζητάτε ποιότητα και αισθητική τότε οι καναπέδες της εταιρείας Κυρίτσης, σίγουρα είναι η ιδανική επιλογή.

Χρώματα 2019

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις σύγχρονες καρέκλες τραπεζαρίας της sohoConcept και άλλα μοντέρνα έπιπλα, επικοινωνήστε μαζί μας! Θα παρέχουμε πληροφορίες σχετικά με τον κατάλογό μας, τη ναυτιλία και την ειδική τιμολόγηση. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα!

Συνεργαζόμενοι Οικοι

Pietro Constantini

MaxDivani

Pinton

reflex

Italamp

Penta

Ebb & Flow