Καλοκαιρινή διακόσμηση κατοικίας DO & DON’TS

Καλοκαιρινή διακόσμηση κατοικίας Καλοκαιρινή διακόσμηση κατοικίας

Το καλοκαίρι είναι η τέλεια στιγμή για να δώσετε στο σπίτι ή το εξοχικό σας ένα facelift. Από τα τολμηρά χρώματα μέχρι μερικές απλές αλλαγές στο ντεκόρ μπορούν να κάνουν το σπίτι σας να νιώθει σαν την τροπική παραλία ή την χαλαρωτική εξοχική κατοικία σας. Η κομψή διακόσμηση ξέρει πώς να αγκαλιάσει πλήρως τις εποχές και να προσαρμόσει ανάλογα την κατοικία σας! Εδώ είναι μόνο μερικές χρήσιμες συμβουλές για την καλοκαιρινή διακόσμηση της κατοικίας σας:

Do

1. Είναι ωραίο να δίνεται έμφαση κάπου. Επιλέξτε ένα χρώμα ή ένα μοτίβο για να δώσετε κάπου προσοχή. Έτσι βελτιώνετε την ενέργεια του δωματίου. Η εταιρεία Κυρίτσης με τους έμπειρους διακοσμητές της, έχει δείξει την εμπειρία της στην απλή προσθήκη κομψών επίπλων σε οποιοδήποτε δωμάτιο. Όχι μόνο με την προσθήκη καναπέδων, αλλά και βοηθητικών επίπλων, πολυθρόνων και μπουφέδων.

Δωρεάν μελέτη χώρου – Κυρίτσης

Μην ξεχνάτε οτι προβαίνουμε σε δωρεάν μελέτη και απεικόνιση ( σε 3D στον υπολογιστή με τις πραγματικές διαστάσεις) της μορφής των δωματίων, ώστε να έχετε πλήρη εικόνα των επιλογών σας! Μπορούμε να συνεργαστούμε & να υλοποιήσουμε custom designs σύμφωνα με τα σχέδια του αρχιτέκτονά σας. Τέλος, είναι πολύ σημαντικό να αναφερθεί οτι η επαγγελματική μας ομάδα θα φροντίσει για τη μεταφορά και τη συναρμολόγηση των επίπλων σας δωρεάν.

 

2. Αλλάξτε τη διακόσμηση της κατοικίας σας! Το καλοκαίρι του 2019 έχει πολλά νέα μοντέρνα εσωτερικά χρώματα για να επιλέξετε! Αυτό περιλαμβάνει: μπλε ρουά, εξωτικό πορτοκάλι, μαλακό γκρι, σπασμένο λευκό, κοραλλί και το αναζωογονητικό νησιώτικο ασβέστη. Σημαντικό επίσης φέτος είναι να έχουμε στοιχεία που εμπνέουν τη φύση, δίνοντας στο σπίτι σας μια καταπραϋντική ατμόσφαιρα, τύπου φρέσκου αέρα.

3. Εάν είστε διστακτικοί για να εξερευνήσετε νέα χρώματα στο σπίτι σας, σας προτείνουμε να προσθέσετε στους (άδειους) τοίχους μεγάλα ρολόγια ή πίνακες ζωγραφικής και κάδρα. Ψάξτε για το σπίτι σας διακόσμηση τοίχου με πολύχρωμο σχέδιο. Αλλά βεβαιωθείτε ότι συμβαδίζει με τα χρώματα του σπιτιού σας.

Dont’s

Είναι ζωτικής σημασίας να κρατήσετε την ομορφιά του εξωτερικού χώρου. Μην κρύβετε τον υπαίθριο χώρο σας, τον κήπο, ή την βεράντα σας. Ανοίξτε τις κουρτίνες! Με μία δέστρα τραβήξτε τη μισή κουρτίνα προς τα πίσω. Αυτό δεν κάνει μόνο το σπίτι σας να αισθάνεται ανοιχτό και ευρύχωρο, επιτρέπει επίσης τα εξωτερικά χρώματα και τον φως να μπαίνουν μέσα στο σπίτι. Μια απλή αλλά συντριπτική αλλαγή κατά τη μετάβαση στο καλοκαίρι.

Εάν πρόκειται να αφήσετε τον ήλιο να εισέλθει, προσέξτε την, ενδεχομένως, σκουρόχρωμη επίπλωση ή εσωτερική διακόσμηση. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να κάθεσαι σε μια καυτό καναπέ ή καρέκλα που καίγεται όλη μέρα δίπλα στο παράθυρο. Εξετάστε την αγορά νέων καρεκλών ή την αλλαγή υφάσματος από την εταιρεία μας (κατόπιν συνεννόησης) ! Μπορείτε επίσης να επιλέξετε έτοιμες ραμμένες κουρτίνες που το ύφασμα επιτρέπει να μπει όσο φώς χρειάζεται!

Δείτε τις καρέκλες ή τις άνετες και μοντέρνες πολυθρόνες της εταιρείας Κυρίτσης.

Το καλοκαίρι ήρθε. Ζώντας στο κλίμα της Ελλάδας είναι δίκαιο να παραδεχτούμε ότι το φως της ηλιόλουστης μέρας είναι αυτό που αναζητάμε όλοι και μας φτιάχνει τη διάθεση και την ψυχολογία μας.