Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Ετος

Οι τελευταίες δύο εβδομάδες του έτους είναι πάντα μια στιγμή προβληματισμού για εμάς. Το 2020 ήταν μια χρονιά γεμάτη σκαμπανεβάσματα και άγνωστα. Μέσα από όλα αυτά, είμαστε τόσο ευγνώμονες στους πελάτες, τους πωλητές και το προσωπικό μας. Σας ευχαριστούμε όλους που ήσασταν γεμάτοι κατανόηση κατά τη διάρκεια αυτής της περίεργης χρονιάς αλλά και το προσωπικό μας που εργάστηκε σκληρά και υπό πίεση με σκοπό την αποτελεσματική ολοκλήρωση όλων των έργων που είχαμε αναλάβει.

Παρ ‘όλες τις δυσκολίες, καταφέραμε να ολοκληρώσουμε νέα έργα και ανακαινίσεις, όπως μια εξοχική κατοικία, μία νεόκτιστη κατοικία και ένα μοντέρνο διαμέρισμα.

Αν και δεν γνωρίζουμε τι μας φέρνει το 2021, είμαστε σίγουρα έτοιμοι να ξεκινήσουμε με φρέσκιες ιδέες και γεμάτοι όρεξη. Έχουμε δει την άνοδο πολλών νέων τάσεων που γεννήθηκαν από αυτήν την πανδημία και οι ξεκαθαρίζοντας πλέον οι άνθρωποι το τι είναι το «σπίτι» αλλά και το τί είναι γραφείο μέσα στο σπίτι και πολλά άλλα.

Εάν επανεξετάζετε τον προσωπικό σας χώρο και ψάχνετε για ανανέωση ή πλήρη ανακαίνιση, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ! Θα θέλαμε να είμαστε μέρος αυτού του ταξιδιού μαζί σας και να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε το σπίτι (ή τον εργασιακό σας χώρο ) των ονείρων σας.

Μέχρι τότε, ευχόμαστε σε όλους καλές και υγιείς διακοπές, καθώς και μια υπέροχη νέα χρονιά.

Έπιπλο Κυρίτσης

 

Πηγή Φωτογραφίας: freepik.com/bizkette1