Τραπεζαρίες Κυρίτσης

Ιδιαίτερες τραπεζαρίες

Η τραπεζαρία είναι ένας πολύ ιδιαίτερος χώρος. Είναι το μέρος εκείνο του σπιτιού που μαζεύεται όλοι η οικογένεια σε γιορτές και ευτυχή γεγονότα για να δημιουργήσει τις πιο όμορφες και ξεχωριστές αναμνήσεις, γι’ αυτό και ο συγκεκριμένος χώρος πρέπει να μελετηθεί προσεχτικά όταν στήνουμε το καινούργιο μας σπίτι ή όταν ανακαινίζουμε το παλιό.

Ο κύριος πρωταγωνιστής του χώρου αυτού, είναι φυσικά το τραπέζι, το έπιπλο αυτό που θα υποδεχθεί συγγενείς και φίλους στις πιο θερμές και γλυκιές στιγμές της ζωής μας.

Η επιλογή του τραπεζιού είναι μία πολύ σημαντική υπόθεση, γι’ αυτό και θέλει ιδιαίτερη έρευνα αλλά και φαντασία, η οποία τελικά θα μας καθοδηγήσει προς τη σωστή κατεύθυνση για να στήσουμε μία πραγματικά μοναδική τραπεζαρία, η οποία θα πληροί όλες τις προϋποθέσεις και τα στάνταρ που έχουμε θέση για αυτόν τον ιδιαίτερο χώρο.

Είτε σε κλασσικό, είτε σε πιο μοντέρνο ρυθμό, το τραπέζι πρέπει να ξεχωρίζει. Αν για παράδειγμα, το σαλόνι μας είναι κλασσικό, τότε το τραπέζι της τραπεζαρίας μπορεί να είναι ξύλινο με περίτεχνα σχέδια ή ιδιαίτερες καμπύλες, ενώ αν είναι μοντέρνο, μπορεί να είναι γυάλινο με κάποιο ιδιαίτερο θέμα, όπως τον κορμό ενός δέντρου, να στηρίζει την γυάλινη επιφάνειά του ή αντίστοιχα τον πάγκο ενός ξυλουργού. Σε ένα μοντέρνο σαλόνι, θα ταίριαζε επίσης και το μέταλλο, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί στις λεπτομέρειες, όπως είναι τα πόδια του τραπεζιού.

Η απόχρωση και το σχήμα του τραπεζιού είναι επίσης δύο σημεία που πρέπει να σταθούμε, καθώς κάτι τόσο απλό, όσο το σχήμα και το χρώμα μπορεί να δημιουργήσουν ένα πολύ ιδιαίτερο τραπέζι που να ξεχωρίζει εξίσου με ένα πιο εκκεντρικό.

Οι καρέκλες τέλος μπορεί να δημιουργήσουν την τέλεια ανατροπή, αφού μπορούν εύκολα να μετατρέψουν τις πιο λιτές τραπεζαρίες σε μία ιδιαίτερη εικόνα αν το σχήμα και το χρώμα τους έχει μία πιο εκκεντρική γραμμή.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *