Ιδέες για τον ιδανικό φωτισμό στο υπνοδωμάτιο

Ιδέες για τον ιδανικό φωτισμό στο υπνοδωμάτιο. Δημιουργήσετε μία πολυτελή ατμόσφαιρα από την οποία δεν θα θέλετε να φύγετε.

Το βασιλικό πορφυρό κεφαλάρι και τα κλινοσκεπάσματα είναι σίγουρα πανέμορφα, αλλά το πιο εντυπωσιακό σε αυτό το υπνοδωμάτιο είναι τα χρυσά φωτιστικά που αιωρούνται πάνω από τα κομοδίνα.

Για όσους προτιμούν να διαβάζουν και να εργάζονται στο κρεβάτι, ο κατάλληλος, στοχευμένος φωτισμός θα τους διευκολύνει και θα δημιουργήσει μία ατμόσφαιρα που θα διεγείρει το πνεύμα και την φαντασία τους. Αυτός ο τύπος φωτισμού περιλαμβάνει επιτραπέζιες λάμπες και φωτιστικά με swing-βραχίονα, που χρησιμοποιούνται κυρίως για να φωτίσουν μια συγκεκριμένη περιοχή ή εργασία.

2

Σε ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο με πολλά διακοσμητικά στοιχεία, ο σωστά συντονισμένος  φωτισμός  σε διαφορετικά σημεία του δωματίου, μπορεί να αναδείξει ιδανικά τις ιδιαίτερες διακοσμητικές επιλογές.

Για να δημιουργήσετε μια σύγχρονη αίσθηση στην κρεβατοκάμαρά σας και παράλληλα να εξοικονομήσετε  χώρο, μπορείτε να τοποθετήσετε στο ταβάνι, πάνω από τα κομοδίνα σας, σποτάκια. Να είστε σίγουροι ότι το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό.

Ιδέες για τον ιδανικό φωτισμό στο υπνοδωμάτιο

Ένα ξεχωριστό καθιστικό είναι το ιδανικό μέρος για ένα ιδιαίτερο φωτιστικό. Παρά το σκοτεινό μπλε marine στις κουρτίνες και τους τοίχους, αυτό το κομψό σημείο έχει άφθονο φως όποτε θέλετε να χαλαρώσετε διαβάζοντας ένα βιβλίο, ακόμα και όταν το φυσικό φως απουσιάζει, αφού η λάμπα δαπέδου με swing βραχίονα παρέχει την ιδανική ποσότητα  φωτός.

4

Τα ομοιόμορφα κατανεμημένα σποτ στην ψευδοροφή αναδεικνύουν τα χρυσά και τα μεταλλικά χρώματα σε αυτό το πολυτελές υπνοδωμάτιο. Για επιπρόσθετο φωτισμό, τέσσερα επιτραπέζια φωτιστικά, στις συρταριέρες και τα κομοδίνα δημιουργούν μία κομψή διάχυση του φωτός. Οι σκοτεινές κουρτίνες που ξεκινούν από το δάπεδο και φτάνουν μέχρι την οροφή, δαμάζουν το φυσικό φως που μπαίνει από τη μπαλκονόπορτα και δημιουργούν ατμόσφαιρα.

Το πλεονέκτημα της εγκατάστασης σποτ στην οροφή του υπνοδωματίου, είναι η ευκολία με την οποία μπορεί να επικεντρωθεί το φως σε οποιοδήποτε μέρος του δωματίου που θέλετε να αναδείξετε. Σε αυτή την πολυτελή κρεβατοκάμαρα, τα σποτ φωτίζουν περιφερειακά το χώρο, πλαισιώνοντας άψογα τον κρυφό φωτισμό που δίνει έμφαση και τονίζει τα σχέδια της ταπετσαρίας πάνω από το κεφαλάρι του κρεβατιού, ενώ οι vintage απλίκες πάνω από τα κομοδίνα δημιουργούν μία ήρεμη και παράλληλα ιδιαίτερη ατμόσφαιρα.

6