Κρεβάτι-Κρεβατοκάμαρα-Έπιπλο Κυρίτσης

Η ομορφιά των κρεβατιών και η διακόσμηση της κρεβατοκάμαρας

Υπάρχουν τρεις πολύ σημαντικοί παράγοντες για να κάνετε το υπνοδωμάτιό σας το πιο χαλαρωτικό δωμάτιο στο σπίτι. Ο πρώτος σημαντικός παράγοντας είναι η διακόσμηση του δωματίου. Αν το δωμάτιο έχει πάρα πολλά πράγματα μέσα, η ατμόσφαιρα θα είσαι σίγουρα μη χαλαρωτική. Ένα ωραίο ουδέτερο υπνοδωμάτιο με ήρεμες αποχρώσεις στους τοίχους ,δίνει ένα τέλειο και ήρεμο περιβάλλον. Ο δεύτερος παράγοντας για τη δημιουργία του ιδανικού δωματίου χαλάρωσης είναι οι προσωπικές πινελιές που προστίθενται. Οι προσωπικές πινελιές μπορεί να είναι πολλά πράγματα, όπως το στυλ διακόσμησης, οι προσωπικές φωτογραφίες, τα διακοσμητικά ή ακόμα και τα χειροποίητα αξεσουάρ. Και τέλος, η κύρια εστίαση της κρεβατοκάμαρας. Το έπιπλο που κανείς δεν μπορεί να αποχωριστεί το πρωί … Το κρεβάτι!

Το κρεβάτι είναι το κεντρικό χαρακτηριστικό της κρεβατοκάμαρας. Το κρεβάτι είναι ένα κομμάτι επένδυσης, που θα το ευχαριστιέστε για τα επόμενα 8-10 χρόνια τουλάχιστον. Το στρώμα και ο σκελετός του κρεβατιού είναι εξίσου σημαντικά και είναι αυτό που τα έπιπλα Κυρίτσης μπορούν να εγγυηθούν. Ρίξτε μια ματιά σε μερικά από τα υπέροχα κρεβάτια μας και … θυμηθείτε ότι μπορούν να επικαλυφθούν με χιλιάδες διαφορετικά υφάσματα, πράγμα που σημαίνει ότι το κρεβάτι σας μπορεί να την προσωπικότητά σας που πρέπει να προσθέσετε στο δωμάτιο.

Roma

Roma-Κρεβάτι -Κρεβατοκάμαρα-Έπιπλο Κυρίτσης

Ένα από τα πιο δημοφιλή κρεβάτια μας είναι η κρεβατοκάραμα Roma. Η χειροποίητη κρεβατοκάμαρα Roma μοντέρνα και καλαίσθητη ξεχωρίζει χωρίς να χάνει τη ζεστή αίσθηση του ξύλου.Το σετ των επίπλων που συνοδεύει το κρεβάτι, καθώς και η ίδια η κρεβατοκάμαρα μπορούν να προσαρμοστούν ιδανικά μέσα στο χώρο σας καθώς μπορείτε να τα παραγγείλετε στις διαστάσεις που επιθυμείτε. Το κεφαλάρι του κρεβατιού είναι ντυμένο με ύφασμα και λεπτομέρειες από τεχνόδερμα.

Jasmine

Jasmine -Κρεβάτι -Κρεβατοκάμαρα-Έπιπλο Κυρίτσης

 

 

Το κρεβάτι Jasmine είναι άλλο ένα από τα αγαπημένα της εταιρείας Κυρίτσης. Το κομψό κεφαλάρι ντυμένο με χειροποίητο καπιτονέ τεχνόδερμα διακοσμημένο με Swarovski δίνει στο Jasmine ρομαντική διάθεση και χειροποίητη πολυτέλεια. Η κρεβατοκάμαρα Jasmine έχει μοντέρνο ύφος και κλασσική ομορφιά. Το σετ των επίπλων που συνοδεύει την κρεβατοκάμαρα, καθώς και η ίδια η κρεβατοκάμαρα μπορούν να προσαρμοστούν ιδανικά μέσα στο χώρο σας καθώς μπορείτε να τα παραγγείλετε στις διαστάσεις που επιθυμείτε. Αυτό το μοναδικό κρεβάτι θα μπορούσε να είναι δικός σας σε μόλις 8 εβδομάδες.

Ρίξτε μια ματιά στα διαφορετικά σχέδια κρεβατιών μας στην ιστοσελίδα μας ή βρείτε το πλησιέστερο εκθεσιακό χώρο μας και ελάτε να δείτε από κοντά τα κρεβάτια μας στο κατάστημα!