Η ομορφιά του μαύρου στους εσωτερικούς χώρους

Για μεγάλο χρονικό διάστημα, οι ιδιοκτήτες σπιτιού έχουν καθιερώσει το λευκό χρώμα επειδή είναι ασφαλές για να προσφέρει έναν “κενό καμβά” για άλλη διακόσμηση. Ωστόσο, το μαύρο είναι επίσης ένα δημοφιλές χρώμα που έχει χώρο στην εσωτερική διακόσμηση, αν και περισσότερο ως έμφαση παρά ως σημείο εστίασης. Αλλά καθώς τα έντονα και ζωντανά χρώματα συνεχίζουν να είναι τάση, είμαστε ενθουσιασμένοι που βλέπουμε το μαύρο χρώμα να επεκτείνεται σε πολλά σπίτια. ]

Ας παραδεχτούμε όμως ότι τι οι μαύροι εσωτερικοί χώροι δεν είναι για όλους.

Ένα μαύρο εσωτερικό δεν χρειάζεται να αντανακλά τη συννεφιά, τη κυκλοθυμικότητα ή το σκοτεινό και το δυσοίνο. Στην πραγματικότητα, το μαύρο αναμιγνύεται καλά με άλλα υλικά όπως ξύλο, πέτρα και μέταλλο. Το μαύρο χρώμα μπορεί επίσης να βοηθήσει στη συμπλήρωση ενός δωματίου που παίρνει πολύ φυσικό φως από τα παράθυρα και μπορεί να είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για την ανάδειξη των αρχιτεκτονικών λεπτομερειών. Όταν έχει σχεδιαστεί προσεκτικά, θα διαπιστώσετε ότι το μαύρο χρώμα δεν είναι υπερβολικό και ότι οι μαύροι εσωτερικοί χώροι δεν είναι εκφοβιστικοί όπως θα μπορούσε κανείς να σκεφτεί. Αντ ‘αυτού, το μαύρο μπορεί να μετατρέψει οποιοδήποτε δωμάτιο σε έναν εξαιρετικό και διαχρονικό χώρο.

Χρησιμοποιώντας το μαύρο χρώμα

Ίσως έχετε ακούσει ότι το σκούρο χρώμα μπορεί να κάνει ένα χώρο να φαίνεται μικρότερο. Και ενώ αυτό είναι αλήθεια, δεν σημαίνει ότι η μαύρη μπογιά είναι εκτός πλάνων ακόμη και σε μικρούς χώρους. Ο φωτισμός ενός δωματίου είναι πολύ σημαντικός όταν πρόκειται για τη χρήση μαύρης βαφής. Το μαύρο χρώμα απορροφά το φως και μπορεί να κάνει ένα δωμάτιο να φαίνεται βρώμικο και περιορισμένο όταν ο φωτισμός δεν είναι σωστός.

Τραπεζαρία με μαύρα δοκάρια στην οροφή, μαύρες ξύλινες κολόνες, μαύρη οροφή και μαύρο τραπέζι φαγητού

Το σωστό σύστημα φωτισμού είναι ζωτικής σημασίας για δωμάτια με μαύρο τοίχο.

Το μαύρο έρχεται επίσης σε αποχρώσεις. Μπορείτε να βρείτε μαύρο χρώμα με μπλε, βίαιους και καφέ τόνους. Χρησιμοποιήστε το σωστό που ταιριάζει με το υπόλοιπο ντεκόρ σας και βεβαιωθείτε επίσης ότι χρησιμοποιείτε τη σωστή γυαλάδα.

Στυλ στο χώρο σας

Δεν χρειάζεται απαραίτητα να χρησιμοποιήσετε χρώμα για να κάνετε το μαύρο το κέντρο της προσοχής. Δείτε αυτές τις εμπνευσμένες εικόνες για το πώς το μαύρο παραμένει το επίκεντρο της προσοχής μέσα από έπιπλα, δάπεδα και διακόσμηση.

Μπάνιο με ασπρόμαυρο πλακάκι, μαύρη μπανιέρα και μαύρο τοίχο

 

Σαλόνι με μαύρη επένδυση παραθύρου, μαύρο τοίχο και μαύρο και άσπρο χαλί ζιγκ-ζαγκ
Πίσω ντουλάπια πάνω από τον ξύλινο τοίχο στο σαλόνι

Η εταιρία μας προβαίνει σε μελέτη και απεικόνιση της μορφής των δωματίων δωρεάν, ώστε να έχετε πλήρη εικόνα των επιλογών σας!

Είτε ψάχνετε για μαύρο χρώμα, έπιπλα, δάπεδα ή άλλους τύπους διακόσμησης, το Έπιπλο Κυρίτσης είναι εδώ για να σας βοηθήσει για το χώρο σας. Είμαστε αφοσιωμένοι στη δημιουργία χώρων που σας αντιπροσωπεύουν και συνεργάζονται με τον τρόπο ζωής σας.
Το πρώτο βήμα είναι η κατανόηση των επιθυμιών σας και αυτό που αναζητάτε από το χώρο σας. Μπορούμε να ρυθμίσουμε μία επίσκεψη στο χώρο σας, ή μπορείτε να έρθετε στα καταστήματά μας έχοντας μαζί σας την κάτοψη και φωτογραφίες. Με αυτό τον τρόπο, μπορούμε να καταλάβουμε το στυλ και τις προτεραιότητές σας, και να λάβουμε υπόψη σημαντικές πληροφορίες για εσάς και το χώρο σας.