Εταιρικό Προφίλ

Η εταιρεία Κυρίτσης από το 1950 σχεδιάζει και κατασκευάζει έπιπλα και ειδικές κατασκευές επίπλων με έντονη προσωπικότητα, ποιότητα και άψογη αισθητική.

Όταν ο Θεόδωρος Κυρίτσης ξεκίνησε στο εργαστήριο του να δημιουργεί τα μοναδικά σε ποιότητα και σχεδιασμό έπιπλά του, δεν φανταζόταν ότι θα άρχιζε να γράφει μία ιστορία που θα συνεχιζόταν μέχρι τον 21ο αιώνα στο χώρο του επίπλου με συνεχιστή τον υιό του Νικόλαο.

Δημιουργούμε με τεχνογνωσία τη νέα αισθητική προσαρμόζοντας την αυθεντική τέχνη του χειροποίητου σε συνδυασμό με το φυσικό ξύλο,το γνήσιο δέρμα και τα πολύ ακριβά υφάσματα. Οι μηχανισμοί προεκτάσεων και συνδέσμων που χρησιμοποιούμε είναι ευρωπαϊκής προέλευσης. Τα σκελετά σαλονιών είναι φτιαγμένα με αυστηρή επιλεγμένη συμπαγή ξυλεία οξιάς. Το ξεχωριστό αυτό ξύλο εξασφαλίζει μοναδική σταθερότητα και διάρκεια ζωής. Φυσική καρυδιά και φυσική δρυς είναι η συμπληρωματική ξυλεία που χρησιμοποιούμε.

Η ελληνική καρυδιά είναι ένα σπάνιο ξύλο, πανέμορφο και ακριβό με πολύ χαρακτηριστική ιδιότητα να μην προκαλεί φτάρνισμα κατά την επεξεργασία της. Ενώ η φυσική δρυ χαρακτηρίζεται από εξαιρετική μηχανική ιδιότητα και ωραία εμφάνιση επίσης είναι συνώνυμη με τη δύναμη, τη σταθερότητα και την αντοχή και δίνει ένα πολύ ωραίο φινίρισμα.

Για όλους τους παραπάνω λόγους αισθανόμαστε σίγουροι για την ποιότητα κατασκευής των επίπλων μας και αυτό εξασφαλίζεται με την εγγύηση 15 ετών που δίνει η εταιρεία μας.

ΜΕΛΕΤΗ ΧΩΡΟΥ

Οι έμπειροι συνεργάτες μας πάντα πρόθυμοι θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε σύμφωνα με τις ιδιαιτερότητες του χώρου σας και θα σας προτείνουν λύσεις και σχέδια σε 3d απεικόνιση που θα σας εξυπηρετούν φιλικά και υπεύθυνα. Η μελέτη του εσωτερικού χώρου είναι προσφορά της εταιρείας μας για να γίνει το σπίτι σας όπως το έχετε ονειρευτεί. Για σας που αγαπάτε την τελειότητα και αναζητάτε το μοναδικό, η εταιρεία μας έχει πάντα τις λύσεις !