Η ήσυχη πολυτέλεια του Greige σε ένα μινιμαλιστικό σπίτι

Φωλιασμένο στην περιοχή Briukhovychi του Lviv της Ουκρανίας, ένα σπίτι 107 τ.μ. αναδεικνύεται ως φάρος της γαλήνιας ζωής, με την ευγενική προσφορά του Rakochi Design . Αυτό το εσωτερικό παντρεύει το μινιμαλιστικό ήθος με τις ζεστές, αποχρώσεις του γκρι, δημιουργώντας έναν καμβά ηρεμίας που ξεπερνά τα παραδοσιακά σχεδιαστικά όρια. Εδώ, κάθε στοιχείο είναι μια ωδή στην εκλεπτυσμένη απλότητα, όπου το greige προκαλεί μια αίσθηση γαλήνιας κομψότητας. Αυτό το σπίτι αποτελεί απόδειξη της ομορφιάς του συνδυασμού χρωμάτων και χώρου, προσφέροντας ένα ήρεμο καταφύγιο που μιλάει κατευθείαν στην ψυχή, ενσωματώνοντας την ίδια την ουσία της ήσυχης πολυτέλειας.

Η γκρι παλέτα εκτείνεται από τον βελούδινο αρθρωτό καναπέ έως τους ανάγλυφους τοίχους, δημιουργώντας μια απρόσκοπτη ροή που αισθάνεται τόσο επεκτατική όσο και οικεία.

Τα μεγάλα παράθυρα προσκαλούν την ηρεμία του εξωτερικού.

Το κυκλικό τραπέζι, που περιβάλλεται από γλυπτικές καρέκλες, στέκεται ως κεντρικό στοιχείο του μοντερνισμού κάτω από την απαλή λάμψη ενός μεγάλου χάρτινου φωτιστικού.

Το παιχνίδι των υφών – από τον κόκκο του ξύλου μέχρι το ομαλό φινίρισμα των καρεκλών – προσθέτει βάθος στο μονοχρωματικό σχέδιο, ενώ τα εκτεταμένα παράθυρα ντύνουν το δωμάτιο με το φυσικό φως, συνδέοντας τον εσωτερικό χώρο με την ηρεμία της φύσης.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *