Κρεβατοκάμαρες Κυρίτσης

Ευρύχωρες κρεβατοκάμαρες

Οι μεγάλοι χώροι μπορούν να αξιοποιηθούν με πολλούς τρόπους ιδίως όταν υπάρχει έμπνευση και όρεξη για δημιουργία.
Όταν οι χώροι αυτοί αφορούν τις κρεβατοκάμαρες, τότε οι ιδέες είναι αναρίθμητες για να φτιάξουμε ίσως το σημαντικότερο δωμάτιο του σπιτιού με την πολυτέλεια των ονείρων μας.
Ξεκινώντας από τα χρώματα ή το χρώμα που θα βάψουμε το δωμάτιο, εδώ μας δίνεται η δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε μέχρι και τις πιο σκούρες αποχρώσεις της χρωματικής παλέτας χωρίς κανένα περιορισμό.
Το κρεβάτι που θα τοποθετήσουμε, μπορεί να είναι ένα απλό διπλό ή ένα εντυπωσιακό υπέρδιπλο κρεβάτι, το σχέδιο του οποίου μπορεί να ποικίλει από ένα αυστηρά μοντέρνο design μέχρι την αίγλη που προσδίδει ένα έπιπλο εμπνευσμένο από μία άλλη εποχή.
Η τουαλέτα, το απόλυτο έπιπλο για τις γυναίκες, μπορεί να είναι μεγάλο και εντυπωσιακό, συνοδευόμενο για παράδειγμα από τρεις καθρέφτες που θα πλαισιώνουν και θα αγκαλιάζουν το υπόλοιπο έπιπλο, περίτεχνο ή σε πιο λιτή και μοντέρνα γραμμή, ανάλογα το στυλ που θέλουμε να ακολουθήσουμε.
Οι τοίχοι μπορούν να διακοσμηθούν εύκολα με μεγάλα κάδρα και πίνακες ζωγραφικής που θα δένουν χρωματικά με το υπόλοιπο δωμάτιο και θα ξεχωρίζουν για τα θέματα που θα έχουμε επιλέξει να απεικονίζουν. Κάποια από αυτά μπορεί να είναι και θερμαντικά σώματα, τα οποία θα συνδυάζουν και μία όμορφη εικόνα αλλά και θα βοηθούν στον να διατηρήσουμε την ιδανική θερμοκρασία που επιθυμούμε μέσα στο δωμάτιο.
Επίσης, σε έναν τέτοιο χώρο μπορούμε να τοποθετήσουμε διπλές κουρτίνες και να χρησιμοποιήσουμε μέχρι τα πιο χοντρά και πλούσια υφάσματα.
Από εκεί και πέρα ανάλογα με το πώς έχουμε φανταστεί το χώρο, μπορεί να προστεθεί ένα ενεργειακό τζάκι για τους πιο ρομαντικούς ή μικροέπιπλα όπως ένα μπαούλο στο κάτω μέρος του κρεβατιού ή δύο εντυπωσιακές πολυθρόνες ή ακόμα και ένας καναπές κοντά στην μπαλκονόπορτα για τις πιο χαλαρές στιγμές που συνήθως συνοδεύονται από μία ζεστή σοκολάτα.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *