Εσωτερική διακόσμηση του γραφείου σας

Τα γραφεία είναι θεωρούνται ως δεύτερο σπίτι μας καθώς είναι οι χώροι όπου περνάμε τον περισσότερο χρόνο μας, μετά από το σπίτι. Γι ‘αυτό είναι πολύ σημαντικό να είναι όμορφα και λειτουργικά!

Θέλετε να μάθετε πώς να βελτιώσετε το σχεδιασμό του γραφείου σας; Παρακάτω σας παρουσιάζονται ιδέες σχεδιασμού του γραφείου σας και μία λίστα ελέγχου των 7 βασικών στοιχείων για το εσωτερικό του !

1. Κάντε το χώρο του γραφείου σας να σας εμπνέει

 

Είτε αυτό σημαίνει να αφήσετε τον χώρο σε ήρεμους τόνους και όχι ξεκαθαρισμένους είτε να έχετε ένα έντονο χρώμα στον τοίχο και πολλά αξεσουάρ, βεβαιωθείτε ότι η εσωτερική διακόσμηση του γραφείου σας, σας εμπνέει να δουλέψετε! Στην πραγματικότητα, η δημιουργία μιας τέτοιου είδους ατμόσφαιρα είναι το νούμερο ένα στη λίστα με τις ιδέες σχεδιασμού ενός γραφείου . Η εργασία σε έναν τέτοιο χώρο φτιάχνει τη διάθεση των ανθρώπων σε καλύτερα επίπεδα και αυξάνει την παραγωγικότητά τους!

OfficeInteriorDesign_shared2

Ένας βασικός τρόπος για να κάνετε το χώρο να σας προσκαλεί είναι η παραλλαγή. Για να κάνετε τον χώρο πιο φιλόξενο, σχεδιάστε και δημιουργικές κοινόχρηστες περιοχές. Αυτοί οι χώροι δημιουργήθηκαν για να συσκέψεις μεταξύ των εργαζομένων ή ακόμα και για να απομακρυνθούν για λίγο από το γραφείο κάποιου. Είναι δεδομένο, οτι αυτοί οι χώροι θα ενισχύσουν τη συνεργασία και θα βελτιώσουν τη συνολική επιτυχία και δημιουργικότητα! Οι χώροι lounge είναι εξίσου σημαντικοί. Είναι σημαντικό να υπάρχει ένας αποκλειστικός χώρος για ένα διάλειμμα. Επιπλέον, αυτό θα διασφαλίσει την ησυχία στους χώρους εργασίας!

2. Επιλέξτε άνετα και ποιοτικά έπιπλα

BLOCK 2.0 | Executive desk By PROF

Περνούν πολλές ώρες στο γραφείο, έτσι η άνεση είναι το κλειδί. Οι καρέκλες ειδικότερα πρέπει να στηρίζουν σωστά την πλάτη και να μην προκαλούν πόνο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι ρυθμιζόμενες καρέκλες εξακολουθούν να είναι η καλύτερη επιλογή στον εσωτερικό σχεδιασμό ενός γραφείου.

3. Προγραμματίστε άφθονο χώρο αποθήκευσης

https://archello.com/product/echo-locker

Η αποθήκευση είναι το κλειδί σε οποιονδήποτε χώρο γραφείου. Συγκεκριμένα, η κλειστή αποθήκευση είναι απαραίτητη για να κρύψετε το μεγαλύτερο μέρος της ακαταστασίας πίσω από κλειστές πόρτες φτιάχνοντας τον χώρο που βλέπετε στα περιοδικά! Η οργάνωση είναι ένα άλλο ουσιαστικό στοιχείο. Όταν όλα έχουν τη δική τους θέση, είναι πολύ πιο εύκολο να διατηρήσετε τον χώρο καθαρό!

4. Τακτοποιημένα γραφεία
BEKANT Desk sit/stand - white - IKEA

Εδώ είναι ένας άλλος λόγος για τον οποίο η κλειστή αποθήκευση είναι σημαντική. Μελέτες έχουν δείξει ότι η καθαρή επιφάνεια εργασίας ενισχύει την παραγωγικότητα. Γι ‘αυτό είναι καλύτερο να αφήσετε ό, τι χρειάζεται αμέσως στο γραφείο και να αποφύγετε σωρούς από πράγματα. Και αν κάποια πράγματα πρέπει ακόμα να αποθηκευτούν στο γραφείο, τα κλειστά κουτιά και τα δοχεία θα βοηθήσουν στην απόκρυψη της ακαταστασίας, αφήνοντας τον χώρο ελεύθερο και εμπνευσμένο!

5. Φέρτε λίγο πράσινο

Biophilic workspace at L’Oréal Offices - Warsaw

Τα φυτά και τα λουλούδια είναι πάντα μια καλή ιδέα. Δίνουν άμεση ζωή σε ένα χώρο, προσθέτουν ένα χρώμα, κάνουν το περιβάλλον του γραφείου πιο φιλόξενο και έχουν ακόμη θετικά αποτελέσματα στον εγκέφαλό μας… Και αν όλα αυτά δεν είναι αρκετά…γνωρίζετε ότι ορισμένα φυτά μπορούν επίσης να βελτιώσουν την ποιότητα του αέρα;

6. Επιλέξτε σοφά τα χρώματα

Είναι γεγονός. Τα χρώματα επηρεάζουν τον εγκέφαλό μας. Σε μερικούς δίνει πολύ ενέργεια, άλλοι χαλαρώνουν, άλλοι μπορεί ακόμη και να αποδειχθεί οτι τους ενοχλούν! Η επιλογή των χρωμάτων σε έναν χώρο γραφείου είναι επομένως πολύ σημαντική και πρέπει να επιλεχθεί προσεκτικά.
Εργάζεστε στον δημιουργικό τομέα; Το πορτοκάλι είναι μια εξαιρετική επιλογή για εσάς! Αντίθετα, το κόκκινο θα πρέπει γενικά να αποφεύγεται καθώς η παρατεταμένη έκθεση σε αυτό το χρώμα μπορεί να προκαλέσει πονοκέφαλο!

7. Φυσικό φως

OfficeInteriorDesign_naturallight2

Η ποιότητα του χώρου εργασίας είναι κάτι που αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη σημασία στον σχεδιασμό εσωτερικού γραφείου . Και το φυσικό φως είναι πολύ υψηλό στη λίστα προτεραιότητας! Το φυσικό φως έχει ανεκτίμητα οφέλη τόσο για την υγεία όσο και για τη διάθεση και όλοι πρέπει να έχουν πρόσβαση σε αυτό! Τα μεγάλα παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή είναι μια αρκετά κοινή (και πανέμορφη) λύση για να πλημμυρίσει το εσωτερικό των γραφείων με φυσικό φως. Τα ημιδιαφανή εσωτερικά χωρίσματα είναι ένας άλλος τρόπος για να αφήσετε το φως να ταξιδέψει στο χώρο και να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον ήλιο!

Όλα αυτά τα στοιχεία θα κάνουν το γραφείο σας υγιές και παραγωγικό… και ποιός δεν θέλει έναν τέτοιο χώρο εργασίας! Και αν χρειάζεστε κάποια επαγγελματική βοήθεια για να τροποποιήσετε την εσωτερική διακόσμηση του γραφείου σας, καλέστε μας και οι αρχιτέκτονές και διακοσμητές της εταιρείας μας θα σας καθοδηγήσουν ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου σας!