Επένδυση τοίχου με φύλλα πέτρας

Η επένδυση τοίχου με φύλλα πέτρας είναι πραγματικά μία ιδανική επιλογή όχι μόνο για το σαλόνι αλλά και για όλους τους υπόλοιπους χώρους του σπιτιού.

Το φύλλο ή ρολό πέτρας, είναι ένα υλικό το οποίο κατασκευάζεται από πραγματική φυσική πέτρα αλλά έχει περάσει από ειδική επεξεργασία που το κάνει εύκαμπτο, καθιστώντας το εύκολο στην τοποθέτηση. Το συγκεκριμένο υλικό είναι ελαφρύ και μπορεί να τοποθετηθεί ακόμα και πάνω σε γυαλί, ενώ στη συνέχεια μπορεί να τοποθετηθεί με ευκολία πάνω σε επιφάνειες όπως αυτή του τσιμέντου, του ξύλου, του μετάλλου, πάνω σε mdf, νοβοπάν και σε πολλά άλλα υποστρώματα.

Η επένδυση τοίχου με φύλλα πέτρας, συνίσταται και για εσωτερικούς αλλά και για εξωτερικούς χώρους, μεταμορφώνοντας ακόμα και το πιο άχαρο σπίτι σε ένα πραγματικό αρχοντικό.

Στο χώρο του σαλονιού, το υλικό αυτό μπορεί να δημιουργήσει μία πολύ ιδιαίτερη εικόνα και μία τελείως ξεχωριστή ατμόσφαιρα από αυτή που συνήθιζε να έχει το σαλόνι μας, αναδεικνύοντας τόσο τα έπιπλά μας, όσο και τις λεπτομέρειες και τα διακοσμητικά του χώρου που συνήθιζαν να χάνονται και να μην ξεχωρίζουν προηγουμένως.

Στο χώρο της κρεβατοκάμαρας η παρουσία του είναι δυναμική, δημιουργώντας και πάλι μία διάθεση ξεχωριστή που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί, ανάλογα και με το ύφος του χώρου, άλλοτε εξωτική και άλλοτε ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο.

Σίγουρα η επιλογή αυτή είναι σαφώς πιο οικονομική σε σχέση με την τοποθέτηση φυσικού πετρώματος ή ακόμα και τεχνητού πετρώματος, όπως είναι τα πέτρινα πάνελ και τα στενάρια.

Η παρουσία της πέτρας μέσα σε ένα χώρο μπορεί να γίνει αντικείμενο έμπνευσης και δημιουργίας όχι μόνο ενός πραγματικά ξεχωριστού χώρου με υψηλή αισθητική αλλά και των ωραιότερων στιγμών μας.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *