Δύο μικρά διαμερίσματα: Μπλε μινιμαλιστική όαση

Αυτά τα άνετα διαμερίσματα μπορεί να είναι μικρά, αλλά αποπνέουν μεγάλο στυλ με τα κομψά φινιρίσματα και τις πολυχρηστικές τους διαρθρώσεις. Το ολόλευκο μπορεί να λειτουργεί για να τονίσει και να επεκτείνει μικρότερους χώρους, αλλά αυτές οι κατοικίες απαιτούν διαφορετική κατεύθυνση. Τα τολμηρά, λαμπερά μπλε κυριαρχούν. Σωστά, μπλε! Κάθε ένα είναι γεμάτο με ένα mix αντίθεσης και χρώματα που βοηθούν στην προβολή του λαμπερού σχεδιασμού τους. Θα έμενες σε ένα από αυτά τα εκπληκτικά, πολυλειτουργικά σπίτια; Ποτέ δεν πιστεύαμε ότι θα μπορούσαμε να βρούμε όλα όσα χρειάζεστε σε ένα διαμέρισμα 50 τ.μ., αλλά μετά από αυτό το άρθρο το σκεφτόμαστε δύο φορές!

Αυτό το κομψά κατασκευασμένο διαμέρισμα δημιουργήθηκε για μια νεαρή γυναίκα ως πολυλειτουργικός χώρος. Από ένα υπνοδωμάτιο που μετατρέπεται σε σαλόνι σε ένα κρεβάτι που λειτουργεί και ως οθόνη, δεν έχει χαθεί χώρος σε αυτό το μοντέρνο, μίνι σχέδιο. Και σίγουρα ούτε το στυλ έχει θυσιαστεί. Είτε πρόκειται για δείπνο για έναν είτε για πάρτι για δέκα, αυτό το διαμέρισμα το μπορεί να το καλύψει!

Η μοντέρνα ατμόσφαιρα αυτού του μικρού, ανοιχτού σχεδιασμού μας προκαλεί δέος. Μια οθόνη που μπορούμε να δούμε απευθείας από το τραπέζι της κουζίνας; Ναι παρακαλώ! Για να μην αναφέρουμε ότι όταν τελειώσετε, η ίδια οθόνη ξεδιπλώνει δημιουργώντας ένα άνετο κρεβάτι. Δείτε μόνοι σας στην επόμενη φωτογραφία.

Τα γυάλινα πάνελ είναι μια έξυπνη προσθήκη στο σχεδιασμό αυτού του σπιτιού. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσδώσετε έναν μικρό διαχωρισμό μεταξύ της κουζίνας και της κρεβατοκάμαρας, διατηρώντας παράλληλα αυτή την αίσθηση του ενιαίου.

Από μοντέρνο σαλόνι έως άνετο υπνοδωμάτιο. Αυτό το πτυσσόμενο κρεβάτι Murphy είναι κάτι που πρέπει να ζηλέψετε με τα ενσωματωμένα ράφια και τα πολυτελή κλινοσκεπάσματα σε ναυτικό μπλε.

Σποτ φωτάκια, κρυφός φωτισμός κάτω από το ντουλάπι, κρεμαστά στρογγυλά φώτα και ένα μεγάλο παράθυρο φροντίζουν να μην υπάρχει έλλειψη φωτός. Το μικρό μπλε σαλόνι στο πλάι μοιάζει με το τέλειο μέρος για ένα φλιτζάνι τσάι και ένα καλό βιβλίο. Είναι η επιτομή του cozy!

Οι ανοιχτόχρωμοι ξύλινοι πάγκοι και το λευκό τούβλο στο πίσω μέρος είναι η τέλεια αντίθεση με τις μπλε καρέκλες σε αυτή την κουζίνα. Μικρές πινελιές, όπως η τολμηρή φρουτιέρα , επίσης δεν περνούν απαρατήρητες και πραγματικά βοηθούν στην εναρμόνιση του χώρου.

Υπέροχη θέα σε όλο το φυσικό φωτισμό και τον πάγκο του καταρράκτη. Ναι, αυτή η κουζίνα μπορεί να είναι μικρή, αλλά η διάταξη διασφαλίζει ότι υπάρχει ακόμα αρκετός χώρος για την προετοιμασία των γευμάτων. Η νησίδα της κουζίνας που διπλασιάζει επιπλέον το χώρο του φαγητού είναι τέλεια για αυτό το συμπαγές δωμάτιο.

Ανοιχτό ντουλάπι, μεγάλα συρτάρια και περισσότερες ενσωματωμένες βιβλιοθήκες. Τα εντοιχισμένα ράφια ή ντουλάπια είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διατηρήσετε μια μοντέρνα, καθαρή αίσθηση σε ένα σπίτι, ενώ ταυτόχρονα στεγάζουν λειτουργικά και αναδεικνύουν κομψά τη συλλογή βιβλίων σας.

Ένας πτυσσόμενος τοίχος δίνει στην κρεβατοκάμαρα λίγη ιδιωτικότητα. Ο τοίχος που έχει το ίδιο λευκό και ξύλινο φινίρισμα με το ντουλάπι και τους πάγκους βοηθά στη δημιουργία μιας αβίαστης ροής μεταξύ των δύο δωματίων..

Από αυτή την κάτοψη βλέπουμε ότι υπάρχει επίσης μπάνιο , δωμάτιο-ντουλάπα και καθιστικό. Αυτό το διαμέρισμα έχει πραγματικά όλα όσα θα μπορούσατε να χρειαστείτε.

Αυτό το σύγχρονο, μπλε σαλόνι είναι μια γαλήνια όαση με μινιμαλιστικό στυλ που δεν το χορταίνουμε. Από τη σκανδιναβική καρέκλα, με στυλ Wegner μέχρι το μοναδικό φωτιστικό δαπέδου που ονομάστηκε προσεκτικά Grasshopper, όλα συνδυάζονται υπέροχα σε αυτόν τον χώρο.

Ακριβώς όπως είδαμε στο προηγούμενο διαμέρισμα, τα εντοιχισμένα είναι υπέροχα για να δημιουργήσουν μια λύση αποθήκευσης υψηλού στυλ. Αυτό είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό στο μπλε της πούδρας , καθώς είναι ένα φινίρισμα που βοηθά στην ανάδειξη του υπόλοιπου δωματίου, ενώ ταυτόχρονα στεγάζει λειτουργικά την τηλεόραση.

Ο αποθηκευτικός χώρος είναι συμμετρικά ασύμμετρος Το γεγονός ότι δεν είναι όλα τα ράφια ανοιχτά του δίνει μια καθαρή, ακατάστατη αίσθηση, κάτι που απαιτεί ένα μικρό σαλόνι.

Μια κλεφτή ματιά στην τραπεζαρία /κουζίνα. Ο συνδυασμός λευκού, δρυός και ανοξείδωτου δημιουργεί μια αντίθεση τόσο στην υφή όσο και στο χρώμα.

Το λευκό καλοριφέρ δίνει μια vintage γοητεία στο δωμάτιο, ενώ η λάμπα τριών βραχιόνων σε στυλ Serge Mouille που μοιάζει με αράχνη προσθέτει λίγο περισσότερη μοντέρνα ατμόσφαιρα. Οι μοντέρνοι, αρθρωτοί καναπέδες είναι τέλειοι με τόσες πολλές επιλογές διαμόρφωσης. Σίγουρα μια καλή επιλογή για ένα σπίτι πολλαπλών χρήσεων.

Ο συνδυασμός καρέκλας και τραπεζαρίας σε αυτή την κουζίνα είναι απροσδόκητα θεϊκός. Το γεγονός ότι και οι τέσσερις καρέκλες δεν ταιριάζουν, προσθέτει μια ιδιόμορφη πινελιά στην κουζίνα και βοηθάει τα πράγματα να είναι ενδιαφέροντα. Και το μοντέρνο, μαύρο φωτιστικό είναι πραγματικά το κερασάκι στην τούρτα.

Το φινίρισμα από ξύλο δρυς και το ελαφρύ δάπεδο που τοποθετούνται στο μπαλκόνι το δένουν πραγματικά με την υπόλοιπη ευάερη αισθητική του σπιτιού. Τα μοναδικά ράφια δεν είναι μόνο ιδανικά για να φιλοξενήσετε τα αγαπημένα σας φυτά, αλλά λειτουργεί και ως ένα μέτρο ιδιωτικότητας.

Τα επίπεδα ντουλάπια σε αυτή την ονειρική μπλε κουζίνα θεωρούνται μινιμαλιστικά. Ο φούρνος στον τοίχο και η επιφάνεια της εστίας προσθέτουν κομψότητα και συνεχίζουν το γραμμικό σχέδιο.

Το πρώτο πράγμα που παρατηρήσαμε σε αυτό το ασπρόμαυρο υπνοδωμάτιο είναι το μοναδικό φωτιστικό τοίχου με αιωρούμενο βραχίονα τύπου Flos Mod 265.

Τα μαύρα κλινοσκεπάσματα κάνουν τεράστια αντίθεση σε αυτόν τον χώρο, τόσο με τους τοίχους όσο και με τα φινιρίσματα του ανοιχτόχρωμου ξύλου.

Το ενσωματωμένο γραφείο με πλαϊνά ράφια και άφθονο χώρο, κάνει ένα λειτουργικό και μοντέρνο γραφείο στο σπίτι. Το επιτοίχιο φωτιστικό τύπου Serge Mouille ταιριάζει επίσης πολύ σε αυτόν τον χώρο εργασίας, καθώς είναι και ευέλικτο και δεν καταλαμβάνει χώρο.

Δεν υπάρχει πολύ χρώμα σε αυτό το σπίτι, εκτός από το μπλε.

Απλός και κομψός σχεδιασμός περιγράφει τόσο το διάδρομο όσο και το μπάνιο. Βλέπουμε ότι το μπλε έχει μεταφερθεί και σε αυτήν την πλευρά του σπιτιού και έχει τονιστεί προσεκτικά με ένα υπέροχο μαρμάρινο φινίρισμα.

Θέα από ψηλά. Αυτό μας έδωσε πραγματικά μια αίσθηση του πώς είναι κάθε δωμάτιο σε αυτό το μικρό, αλλά πλήρες διαμέρισμα που ταιριάζουν όλα αριστοτεχνικά μεταξύ τους. Συγχαρητήρια στους σχεδιαστές, Vadim Ryzhkov & Evgeniya Raskosova, που δημιούργησαν αυτό το εκπληκτικό σπίτι!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *