Καναπέδες Κυρίτσης

Διακόσμηση για το σαλόνι 2019: Οι διακοσμητικές τάσεις που έρχονται..

photo by gettyimages

Έντονα Χρώματα

Για χρόνια οι σχεδιαστές προτιμούν τι Safe επιλογή όταν πρόκειται για έντονα χρώματα στο σαλόνι-  λευκά, κοκκινα ή και μία ολόκληρη παλέττα ουδέτερων τόνων στους τοίχους. Λοιπόν το 2019 οι τολμηρές επιλογές χρωμάτων θα κάνουν μία μεγάλη επιστροφή οπως το ναυτικό μπλε, το βαθύ πράσινο και τα πλούσια πορφυρά-ρουμπινί.

 

 

photo by gettyimages

Απαλοί τόνοι

Από την άλλη πλευρά οι απαλοί τόνοι στο σαλόνι μπορούν να προσφέρουν απαλό θηλυκό στυλ και αρμονία. Οι λεπτομέρειες σε σάπιο μήλο,απαλό ροζ ή μαύρο σε συνδυασμό με πιο λευκούς τόνους προσφέρουν γοητευτική και αριστοκρατική ατμόσφαιρα στο σαλόνι.

 

photo by gettyimages

Πρωτίστως η άνεση

Το 2019, το σαλόνι θα πρέπει να βασίζεται στην άνεση! Πολυθρόνες και καναπέδες με βαθιά στρώματα γεμάτα με μαξιλαράκια και οτιδήποτε άνετο και μαλακό είναι τώρα η απόλυτη πολυτέλεια. Στο έπιπλο Κυρίτσης όλα τα έπιπλά μας συνδυάζουν τον πολυτελή σχεδιασμό με την άνεση που επιζητάτε όταν βρίσκεστε στο σπίτι σας. Μια δοκιμή των επίπλων μας στα καταστήματά μας θα σας πείσει.

 

 

photo by gettyimages

Boho Style

Ενώ η εναλλαγή υφασμάτων και μοτίβων είναι μία τάση που έρχεται ξανά και ξανά το 2019 θέλει το σαλόνι να παίρνει ένα μοντέρνο makeover. Τα μοτίβα είναι πιο εκλεπτυσμένα και τα χρώματα σβήνουν τα vintage κομμάτια αναμειγνύονται με τα σύγχρονα για να δημιουργήσουν μία ανανεωμένη μποέμικη ατμόσφαιρα.

 

 

photo by gettyimages

Ελαφρύ δάπεδο

Ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να δείχνει ακόμα και το πιο μικρό σαλόνι μεγάλύτερο είναι αδιαμφισβήτητα τα ανοιχτόχρωμα πατώματα. Αυτοί οι πιο ανοιχτοί τόνοι όπως η σημύδα το ελαφρύ δρύινο ή το ασπρόμαυρο στυλ αντανακλούν το φως και αμέσως φωτίζουν το χώρο.

 

 

photo by gettyimages

Μέταλλα

Το μέταλλο στη διακόσμηση έχει κάνει εντυπωσιακά την εμφάνισή του και παραμένει στις πιο top επιλογές. Όπως η σύνθεση Roma του επίπλου Κυρίτσης. Υπήρχε μία κοινή πεποίθηση ότι εφόσον επιλέγεται ένα είδος μετάλλου θα πρέπει να επιμείνετε σε αυτό. Ωστόσο, το 2019 μη διστάσετε να αναμείξετε τα μέταλλα στο σαλόνι σας καθώς Δεν χρειάζεται να έχουν το ίδιο φινίρισμα ομαδοποιεί όντας κομψά Αντικείμενα και άλλες διακοσμητικές λεπτομέρειες σε δύο έως τρεις διαφορετικές αποχρώσεις όπως το χάλκινο το ασήμι και το μαύρο είναι ένας σύγχρονος τρόπος για να προσθέσετε ενδιαφέρον και λάμψη στο σαλόνι σας.