Διακόσμηση για μπουφέ

Σήμερα σκεφτήκαμε να μοιραστούμε τις κορυφαίες συμβουλές μας για τη διακόσμηση του μπουφέ σας χαρίζοντάς του στυλ. Όμως, σε αυτό το άρθρο θέλαμε να σας προτείνουμε ιδέες διακόσμησης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με ό, τι αντικείμενα ήδη έχετε. Έτσι λοιπόν σας δίνουμε 3 γρήγορες και εύκολες ιδέες για να για να μετατρέψετε τον μπουφέ σε όμορφα και μοντέρνα διακοσμημένο.

Προσθέστε ένα σκηνικό

Στο τοίχο όπου έχετε τον μπουφέ σας μπορείτε να τοποθετήσετε ένα σκηνικό. Αυτό μπορεί να είναι ένα μεγάλο έργο τέχνης, ένας καθρέφτης, ή ακόμα και κορνίζες τοίχου, ομοιόμορφα πλαισιωμένες για να δημιουργήσετε έναν τοίχο – γκαλερί.

Προσθέστε 3 επίπεδα

Στην επιφάνεια του μπουφέ δοκιμάστε να εφαρμόσετε τρία επίπεδα ύψους. Υψηλό, μεσαίο, χαμηλό. Χρησιμοποιείστε για παράδειγμα μια λάμπα, φυτά (υψηλό), κηροπήγια (μεσαίο), και μια στοίβα με βιβλία ή άλλα αντικείμενα (χαμηλό).

Ομαδοποιείστε αντικείμενα

Χρησιμοποιήστε μια θήκη για να δημιουργήσετε μια βάση όπως για παράδειγμα έναν δίσκο και να ομαδοποιήσετε αντικείμενα.

διακόσμηση μπουφέ

Συνοψίζοντας για τη διακόσμηση μπουφέ

Λατρεύω τη χρήση του δίσκου, μπορείτε να φτιάξετε ένα μίνι μπαρ που χρησιμοποιώντας αυτό. Επίσης, είναι χαρακτηριστικό είναι ότι τα περισσότερα δωμάτια τραπεζαρίας έχουν φωτιστικό οροφής ή πολυελαίους. Ωστόσο, επειδή όταν θα είσαι σπίτι πάντα θέλεις ένα glammy light στην τραπεζαρία αλλά όχι κατ ‘ανάγκη πολυέλαιο, η προσθήκη ενός επιτραπέζιου φωτιστικού στον μπουφέ είναι αυτό που θα αλλάξει το χώρο. Έτσι, θυμηθείτε να βρίσκετε πάντα ένα σημείο για λίγο περισσότερο φως. Τέλος, στη διακόσμηση μπουφέ είναι σημαντικό να παίζετε με διάφορα ύψη, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες.

Οι παραπάνω ιδέες διακόσμησης ισχύουν για κάθε τύπο μπουφέ. Η εταιρεία Κυρίτσης διαθέτει μεγάλο εύρος μπουφέδων καλύπτοντας κάθε γούστο και ανάγκη σας. Ταυτόχρονα τα έπιπλα Κυρίτσης μπορούν να προσαρμοστούν ιδανικά σε κάθε χώρο, καθώς είναι χειροποίητα και κατασκευάζονται στις διαστάσεις και στα χρώματα που επιθυμείτε!

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΛΕΤΗ ΧΩΡΟΥ

Η εταιρία μας προβαίνει σε μελέτη και απεικόνιση της μορφής των δωματίων, ώστε να έχετε πλήρη εικόνα των επιλογών σας!

Το πρώτο βήμα είναι η κατανόηση των επιθυμιών σας και αυτό που αναζητάτε από το χώρο σας. Μπορούμε να ρυθμίσουμε μία επίσκεψη στο χώρο σας, ή μπορείτε να έρθετε στα καταστήματά μας έχοντας μαζί σας την κάτοψη και φωτογραφίες. Με αυτό τον τρόπο, μπορούμε να καταλάβουμε το στυλ και τις προτεραιότητές σας, και να λάβουμε υπόψη σημαντικές πληροφορίες για εσάς και το χώρο σας.

Η Εταιρεία Κυρίτσης έχει σκοπό να προσφέρει ολοκληρωμένες μελέτες επίπλωσης και διακόσμησης που υπηρετούν την αρμονία του χώρου και το λειτουργικό design. Μπορούμε να συνεργαστούμε & να υλοποιήσουμε custom designs σύμφωνα με τα σχέδια του αρχιτέκτονά σας. Αν αναζητάτε ποιότητα και αισθητική τότε τα έπιπλα Κυρίτσης, σίγουρα είναι η ιδανική επιλογή.