Γωνιακός καναπές -Κυρίτσης

Γωνιακός Καναπές – Τι πρέπει να γνωρίζετε

Γωνιακός Καναπές

Ο γωνιακός καναπές είναι πάντοτε μία εντυπωσιακή επιλογή για τον ιδιαίτερο χώρο του σαλονιού. Αν και θεωρείται ένα κατ’ εξοχήν μοντέρνο έπιπλο, στην πραγματικότητα ένας γωνιακός καναπές ταιριάζει σχεδόν με όλα τα στυλ.

Ένας τέτοιος καναπές μπορεί να είναι δερμάτινος, υφασμάτινος ή ακόμα και πλεκτός. Η επιλογή της υφής του γίνεται πάντοτε σε συνάρτηση με τον υπόλοιπο χώρο και τον χαρακτήρα που θέλουμε να υιοθετήσουμε, γι’ αυτό και ένας γωνιακός καναπές μπορεί να χαρακτηριστεί ως χαμαιλέοντας γιατί πάντοτε προσαρμόζεται.

 

Γωνιακός καναπές Αθήνα-Κυρίτσης

Γωνιακός καναπές -Κυρίτσης

Για παράδειγμα, ένας δερμάτινος γωνιακός καναπές μπορεί να συνδυαστεί εύκολα και με κλασσικά και με μοντέρνα αλλά και με ethnic στοιχεία στο χώρο του σαλονιού.

Το σημαντικό και αυτό στο οποίο πρέπει να δοθεί προσοχή, είναι η απόχρωση του χρώματος η οποία θα βοηθήσει στον συνδυασμό που θέλουμε να κάνουμε. Τα έντονα χρώματα θα ταιριάξουν σε πιο μοντέρνες ιδέες ενώ τα πιο σκούρα με πιο κλασσικές ή πιο ethnic επιλογές.

Η πληθωρικότητα ενός γωνιακού καναπέ είναι πάντοτε σαφής όπου και αν τοποθετηθεί, είτε κοντά στον τοίχο, είτε στο κέντρο του σαλονιού, η παρουσία του πάντοτε τραβάει τα βλέμματα και η άνεσή του πάντοτε προκαλεί, επιτάσσοντας πιο συχνές στιγμές χαλάρωσης ιδίως τις ημέρες εκείνες που περνάμε αρκετές ώρες μέσα στο σπίτι.

 

Γωνιακός καναπές Αθήνα -Κυρίτσης

Γωνιακός καναπές -Κυρίτσης

Η γραμμή του, άλλοτε πιο στρογγυλοποιημένη, άλλοτε με πιο έντονες γωνίες, συνδυασμένη με inox ή με ξύλινες λεπτομέρειες, ορίζει τον προσανατολισμό μας και την τελική επιλογή μας.

Τέλος, βασική λεπτομέρεια που δεν πρέπει ποτέ να παραλείπετε από κανένα σαλόνι, είναι οι μαξιλάρες και τα μαξιλάρια η επιλογή των οποίων σε χρώματα και σχέδια οφείλει πάντοτε να ακολουθεί τον χαρακτήρα που έχουμε επιλέξει. Η παρουσία τους υπογραμμίζει την ιδιαίτερη προσωπικότητα του σαλονιού μας, κάνοντας τον χώρο πιο ζεστό και πιο φιλόξενο.

 

Ο γωνιακός καναπές Κυρίτσης

Η εταιρεία Κυρίτσης διαθέτει ένα μεγάλο εύρος γωνιακών καναπέδων. Ένας γωνιακός καναπές μετατρέπεται σε τριθέσιο και διθέσιο καναπέ και αντίστοιχα ένας τριθέσιος και ένας διθέσιος καναπές μετατρέπονται σε έναν γωνιακό.

Γωνιακός Καναπές - Σκαμπό - Τραπεζάκι | Έπιπλα Κυρίτσης

Γωνιακός Καναπές – Σκαμπό – Τραπεζάκι | Έπιπλα Κυρίτσης

Επιπλέον στους γωνιακούς καναπέδες μπορεί να αλλάξει η φορά της γωνίας έτσι ώστε ο καναπές να προσαρμοστεί ιδανικά στον χώρο σας ενώ την απόχρωση και το ύφασμα τα επιλέγετε εσείς.

Η εταιρεία Κυρίτσης με τη δωρεάν μελέτη χώρου και τους έμπειρους διακοσμητές μας μπορεί να διαμορφώσει το σαλόνι που ονειρεύεστε, κάνοντάς το πιο λειτουργικό. Η δωρεάν μελέτη χώρου γίνεται σε ειδικό πρόγραμμα στον υπολογιστή, και εγγυάται την ακριβή απεικόνιση του χώρου σας!

Οι ειδικές κατασκευές και τα έπιπλα Κυρίτσης μπορούν να προσαρμοστούν σε οποιοδήποτε χώρο καθώς είναι χειροποίητα από το δικό μας εργοστάσιο.