Γκρι & μπεζ τραπεζαρίες με luxury ύφος

Η γκρι τραπεζαρία είναι ένα έντονο θέμα που εκπέμπει εκλέπτυνση, αναμφισβήτητη εμπιστοσύνη και μια σοβαρή αίσθηση του στυλ. Το καθαρό γκρι είναι το μόνο χρώμα της παλέτας που δεν έχει ψυχολογικές ιδιότητες, είναι διαχρονικό και πρακτικό, όπως δείχνουν παρακάτω τα υπέροχα σχέδια γκρι τραπεζαρίας. Σας καθοδηγούμε από διακοσμητικά νεοκλασικά έως ακατέργαστα βιομηχανικά προϊόντα, καθώς και πολλές γκρι τραπεζαρίες και ιδέες για καρέκλες. Θα δούμε επίσης πώς λειτουργεί το γκρι με φωτεινότερες πινελιές όπως πορτοκαλί, ποώδες πράσινο και μια κόκκινη λάμψη. Τραγανές λευκές και λεπτές φυσικές αποχρώσεις τραγουδούν επίσης σε έναν γκρίζο καμβά, με ανοιχτόχρωμες ξύλινες πινελιές να έρχονται στο φόντο.

Δημιουργήστε ένα βιομηχανικού στιλ με γκρι φόντο . Το ακατέργαστο γκρίζο τούβλο κάνει μια ισχυρό σημείο έμφασης πίσω από ένα κομψό μοντέρνο σετ τραπεζαρίας και πολυέλαιο sputnik.

Οι εκτεθειμένοι από τούβλα τοίχοι στην παραπάνω φωτογραφία συμπληρώνονται και από τον βιομηχανικό φωτισμό . Το ξύλινο φινίρισμα της τραπεζαρίας κάνουν αντίθεση, προσδίνουν άνετη και γλυκαίνουν το χώρο.

Το βαθύ κιρκίρι είναι ένας πλούσιος σύντροφος για σκούρο γκρι  των τοίχων. Αυτός ο εσωτερικός χώρος χρησιμοποιεί χρώμα στον καναπέ για να διαχωρήσει τις ζώνες σε ένα ενιαίο σαλόνι, με στοιχεία κιρκιριών που διαφοροποιούν το σαλόνι από μια γκρι τραπεζαρία.

Μία σκούρο γκρι τραπεζαρία με υπέροχο φωτισμό, όπως αυτό το εντυπωσιακό κρεμαστό δαχτυλίδι. Σημειώστε επίσης ότι οι φλόγες τρεμοπαίζουν στο κέντρο του γοητευτικού ανάποδου τραπεζιού. Πώς σας φαίνεται για το δείπνο σας;

Η ισορροπία με τόνο αντικατοπτρίζεται  σε αυτό το γκρίζο σετ τραπεζιού και καρεκλών , όπου έρχεταιστο προσκήνιο με μια πιο σκοτεινή απόχρωση του γκρι από την πίσω -πιο ανοιχτή γκρι -κουζίνα . Η διαφορετική σκίαση δημιουργεί ένα λεπτό στρωματοποιημένο εφέ από το γκρι σε γκρι χωρίς να απομακρύνεται η  αισθητική.

Ζωντανέψτε μια γκρι σκηνή με πράσινες πινελιές. Ένα πράσινο σετ φαγητού δημιουργεί ένα ποώδες πινελιά μέσα σε μία κατα τ’ αλλα μινιμαλιστική προσέγγιση. Ένα μεγάλο φυτό εσωτερικού χώρου αντανακλά το χρώμα που θα δώσουμε έμφαση.

Τονίστε με τον ατμοσφαιρικό κρυφό φωτισμό. Υπάρχει και μια εύκολη λύση για μία γκρί τραπεζαρία: Φωτίστε τη. Προσθέστε φωτισμό σαν υπογράμμιση (λωρίδα LED) κάτω από τα ντουλάπια του τοίχου και κολυμπήστε στις σκοτεινές γωνίες στο προσκήνιο. Τελειώστε με έναν εντυπωσιακό πολυέλαιο πάνω από το τραπέζι και το έργο ολοκληρώθηκε.

 

Η χάλκινη τρέλα είναι έτοιμη να συνεχιστεί, οπότε γιατί να μην φέρετε αυτό το ζεστό μεταλλικό στην γκρι τραπεζαρία σας; Συνδέστε κουζίνες με χρώματα του χαλκού με τις γκρι τραπεζαρίες ή αναζωογονηθείτε με γκρι τραπεζαρίες με καρέκλες από χαλκό για να ενσωματώσετε αυτό το δυναμικό έγχρωμο ντουέτο.

Όταν τολμάτε να σκοτεινιάσετε το χώρο, προσθέστε ενδιαφέρον και παίξτε με τα σχήματα και τις σκιές.

Ξυπνήστε γκρίζους τοίχους με τολμηρή μοντέρνα τέχνη, όπως αυτό το δυνατό δίδυμο εκτυπώσεων.

Ένας μεγάλος αποθηκευτικός χώρος μπορεί να πάει στραβά βρισκόμενος κοντά στην τραπεζαρία. Παραπάνω τίποτα δεν πήγε στραβά. Χρησιμοποιήστε τον κενό τοίχου περιμετρικά τοποθετώντας ένα ψηλό ντουλάπι, ράφια ή το συνδυασμό και των δύο.

Δημιουργήστε μία εντυπωσιακά μεγάλη νησίδα κουζίνας με πλήρως ενσωματωμένη τραπεζαρία. Αυτή η τραπεζαρία τοποθετείται ακριβώς σε μια προσαρμοσμένη νησίδα, έτσι ώστε να γίνεται πιο δύσκολο να διαχωριστούν οπτικά τα δύο μέρη.

Δουλέψτε τις γωνίες σας. Δείτε πώς η γωνία αυτών των υπέροχων κρεμαστών φώτων πάνω από την τραπεζαρία συμπληρώνει την κλίση των ποδιών της καρέκλας. Λεπτά αλλά εξαιρετικά αποτελεσματικά.

Γκρι κουφώματα. Ένα μαύρο γεωμετρικό πλαίσιο σχηματίζει τη βάση αυτού του σύγχρονου τραπεζιού, το οποίο το συνδέεται με τα μαύρα κουφώματα. Τα κυκλικά φωτιστικά -μενταγιόν συμπληρώνουν τις καμπύλες των καρεκλών Muuto Cover .

Ορίστε ένα θέμα βασισμένο περισσότερο στα σχήματα. Ένα κρεμαστό φως σε σχήμα δίσκου περιστρέφεται πάνω από μια στρογγυλή τραπεζαρία και τις καμπύλες των καρεκλών Gubi Beetle .

Δημιουργήστε περιοχές κίνησης. Ένα κλασικό σχέδιο τραπεζαρίας μπορεί να δώσει ένα πικ ενέργειας εισάγοντας στο χώρο μόνο μερικά βασικά κομμάτια. Σε αυτό το δωμάτιο, ένα γεωμετρικό χαλί με μοτίβο προσθέτει φασαρία στο πάτωμα, ενώ τα καλώδια -που μοιάζουν με σκουλαρίκια -στα κρεμαστά φώτα AIM κινούνται από πάνω.

Μεταβείτε σε κάτι εκλεπτυσμένο, με μια επένδυση τοίχου wainscot.


Απολαύστε το φυσικό φως που μπαίνει στο δωμάτιο. Όταν μεγάλα παράθυρα φωτίζουν την τραπεζαρία σας, επενδύστε σε έναν μοντέρνο κρυστάλλινο ή γυάλινο πολυέλαιο που θα μοιάζει εξίσου όμορφο με το φως του ήλιου που αντανακλά όταν φωτίζει.

Συνδυάστε την εμπειρία του μαγειρέματος και την ώρα του φαγητού εξαλείφοντας το χώρο μεταξύ μίας νησίδας κουζίνας και μίας τραπεζαρίας – είτε σας περιορίζουν τα τετραγωνικά του σπιτιού σας είτε κινείστε άνετα μέσα σε αυτά, κλείνοντας το κενό δημιουργεί μια πιο οικεία διάταξη.


Τα ελαφρύτερα χρώματα αυτής της επέκτασης- τραπεζαρίας δίνουν πραγματικά τη δική τους ταυτότητα παρά το γεγονός ότι συγχωνεύονται με τη νησίδα. Ο φωτισμός από πάνω ενισχύει περαιτέρω την ατομικότητά του.

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΛΕΤΗ ΧΩΡΟΥ

Η εταιρία μας προβαίνει σε μελέτη και απεικόνιση της μορφής των δωματίων δωρεάν, ώστε να έχετε πλήρη εικόνα των επιλογών σας!
Είτε ψάχνετε για μαύρο χρώμα, έπιπλα, δάπεδα ή άλλους τύπους διακόσμησης, το Έπιπλο Κυρίτσης είναι εδώ για να σας βοηθήσει για το χώρο σας. Είμαστε αφοσιωμένοι στη δημιουργία χώρων που σας αντιπροσωπεύουν και συνεργάζονται με τον τρόπο ζωής σας.
Το πρώτο βήμα είναι η κατανόηση των επιθυμιών σας και αυτό που αναζητάτε από το χώρο σας. Μπορούμε να ρυθμίσουμε μία επίσκεψη στο χώρο σας, ή μπορείτε να έρθετε στα καταστήματά μας έχοντας μαζί σας την κάτοψη και φωτογραφίες. Με αυτό τον τρόπο, μπορούμε να καταλάβουμε το στυλ και τις προτεραιότητές σας, και να λάβουμε υπόψη σημαντικές πληροφορίες για εσάς και το χώρο σας.