Ανακαλύψτε: Εσωτερικές τάσεις 2021

Οι τάσεις στην διακόσμηση του σπιτιού για το 2021 έχουν ήδη διαμορφωθεί  Ο καλύτερος τρόπος για να προσδιορίσετε τις τάσεις διακόσμησης για το 2021 είναι να αφορούν την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα σας. Ανάλογα με τη διάθεση και τις προτιμήσεις σας, μπορείτε να βρείτε τις δικές σας λύσεις μεταξύ των τάσεων σχεδίασης 2021 . Ταξιδέψτε στο μέλλον με το Έπιπλο Κυρίτσης και ξεκινήστε να παρακολουθείτε τις τάσεις της σεζόν.

Σήμερα μοιραζόμαστε μαζί σας τις επόμενες τάσεις εσωτερικού σχεδιασμού για το 2021. Η τάση ευεξίας είναι μια ακόμη συνέπεια του περιβαλλοντικού status quo. Ο σχεδιασμός αφής (tactile design), τα ακατέργαστα ξύλα, τα βιώσιμα υλικά, τα πράσινα και τα φυτά είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά αυτής της σχεδιαστικής κίνησης. Οι άνθρωποι δημιουργούν το δικό τους φυσικό καταφύγιο παρόμοιο με το φυσικό περιβάλλον στην ιδιωτική τους κατοικία.

Design Tactile

Το Tactile είναι μια κομψή χρωματική ακολουθία που περιλαμβάνει πλούσιες ουδέτερες και φυσικές αποχρώσεις, όπου η ταυτότητα κάθε χρώματος ενισχύεται από την παρουσία των άλλων σε μια ποικιλία αντιθέσεων και διαβαθμίσεων. Αυτή η τάση είναι μια πλήρης αισθητηριακή εμπειρία. Οι διακοσμητές συνειδητοποιούν γρήγορα ότι η αφή είναι ένα μέρος της εμπειρίας που αναζητούν οι άνθρωποι όταν αγοράζουν έπιπλα.

 

Tactility in Office Design | Peldon Rose

Tactility in Office Design | Peldon Rose

Navy Blue

To σκούρο μπλε χρώμα και τα χρώματα του Ναυτικού  θα είναι μια τάση του 2021. Το navy είναι κατάλληλο για τη δημιουργία κομψών και σύγχρονων χώρων.

Know more about Interior Design Trends To Follow In 2021 interior design trends Know more about Interior Design Trends To Follow In 2021 Know more about Interior Design Trends To Follow In 2021 1

https://www.covethouse.eu/

Βιώσιμος μοντέρνος σχεδιασμός

Στην εποχή μας υπάρχει άμεση ανάγκη για την ανάπτυξη λύσεων προς την αντιμετώπιση της σπατάλης του πλαστικού. Οι τάσεις στον σχεδιασμό εσωτερικών χώρων το 2021 θα καθορίσουν μια νέα εποχή στην ανάπτυξη βιώσιμου σχεδιασμού είτε επίπλων είτε μόδας. Θα δημιουργηθούν νέα βιοπλαστικά και επαναχρησιμοποιημένα υλικά με χαμηλές έως μηδενικές επιπτώσεις για το περιβάλλον. Οι σχεδιαστές τολμούν να δημιουργήσουν κομμάτια με νέα και ασυνήθιστα υλικά. Η χρήση εναλλακτικών υλικών, θα είναι μια επερχόμενη σχεδιαστική τάση στην ανακαίνιση και την σχεδίαση εσωτερικών χώρων.

Φυσικά Υλικά

https://www.covethouse.eu/

https://www.covethouse.eu/

Μια τάση διακόσμησης που βασίζεται στο να φέρουμε τη φύση στα σπίτια μας . Φύση και οργανικά υλικά διακοσμημένα έντονα για να μας θυμίζουν την εξωτερική ζωή και τη σύνδεση του ανθρώπου με τη φύση, δημιουργώντας μικτούς εσωτερικούς χώρους με τη φύση.

Line Art

Amazon.com: Woman Face Figure One Line Drawing Wall Art Canvas Painting  Picture Abstract Art Face Print Minimalist Sketch Poster Home Decor 40X60cm  No Framed: Posters & Prints

Μια διακοσμητική τάση που υπάρχει έντονα στο διαδικτυακό κόσμο. Τώρα το line art και ιδιαίτερα του προσώπου αναβιώνει μέσα από τη διακόσμηση σπιτιού.

Βιομηχανικό στυλ

20 Industrial Style Homes – Exterior and Interior Examples & Ideas (Photos)

Ο βιομηχανικός σχεδιασμός ενός χώρου είναι μια αισθητική που έγινε δημοφιλής στα τέλη της δεκαετίας του 2000 με “ξεπερασμένο” ξύλο, σκυρόδεμα και μεταλλικά φωτιστικά.

Νeutrals

Τα ουδέτερα χρώματα δεν θα είναι ποτέ ξεπερασμένο στυλ. Η πιο σημαντική πτυχή αυτού του είδους χώρου είναι να εισαγάγει διάφορες λεπτομέρειες που θα δώσουν λίγο περισσότερο χαρακτήρα σε ένα εσωτερικό. Αποτελεί ιδανική επιλογή για τη δημιουργία πιο οικείων και φιλόξενων περιβαλλόντων.

Φωτεινό Ξύλο

Από τις σκανδιναβικές επιρροές, το ελαφρύ ξύλο θα είναι ένα υλικό που αναμένεται να χρησιμοποιηθεί πολύ στους εσωτερικούς χώρους. Αυτό το υλικό θα χρησιμοποιηθεί όχι μόνο για δάπεδα αλλά και για κάλυψη τοίχων και οροφών. Τα ελαφριά ξύλα στο ακατέργαστο χρώμα και η αισθητική τους θα είναι το επίκεντρο των χώρων πολλαπλών χρήσεων.