Γωνιακοί Καναπέδες Κυρίτσης

Έπιπλα φιλικά προς την οικογένεια

Στο Έπιπλο Κυρίτσης προσαρμόζουμε τους καναπέδες μας και τα υπόλοιπα έπιπλα, για να εξυπηρετούν τις ανάγκες του σπιτιού σας. Επομένως, κρίνεται απαραίτητο να είναι φιλικά προς την οικογένεια.

Όταν βρισκόμαστε στην αναζήτηση για τον ιδανικό καναπέ, έχουμε συνήθως στο μυαλό μας μια ισορροπία ανάμεσα σε στυλ και πρακτικότητα. Ας το παραδεχτούμε, όλοι έχουμε φτάσει στο σημείο να σκεφτούμε ότι ένας σκούρος καναπές θα “κρύψει τη βρωμιά” και το “βελούδο είναι για μένα -όχι για το σκύλο μου”. Αυτό μπορεί να σημαίνει και κατ’ επέκταση να οδηγεί σε συμβιβασμούς στην εμφάνιση και στην κατευθυνόμενη επιλογή. Αλλά στο έπιπλο Κυρίτσης έχουμε τη λύση! Τι θα λέγατε, αν θα μπορούσατε να προστατεύσετε τα έπιπλά σας από λεκέδες που σας φαίνονται εφιάλτης, όπως: από τις δαχτυλιές, τη μουντζούρα από στυλό, τη σάλτσα σοκολάτας, ντομάτας κ.α, με ένα παραδοσιακό-κλασικό ή σύγχρονο καναπέ που είναι φιλικό προς την οικογένεια; Αγαπητοί, εμείς το λέμε απλά..τέλειο!

Καναπές – Σαλόνι Κυρίτσης

Το ύφασμα που επιλέγετε για τον καναπέ σας στο Έπιπλο Κυρίτσης είναι σημαντικό. Οι σύμβουλοι σχεδιασμού μας είναι σε ετοιμότητα για να σας καθοδηγήσουν στη διαδικασία και να σας βοηθήσουν να βρείτε το καλύτερο ύφασμα για εσάς. Έχουμε μια σειρά από ανθεκτικά υφάσματα για το σπίτι. Το εξαιρετικό μας πακέτο φροντίδας σας δίνει επίσης απόλυτη σιγουριά. Το σχέδιο φροντίδας θα διασφαλίσει ότι καλύπτεται για τυχόν επίμονα λεκέδες ή διαρροές. Οι τεχνικοί μας φροντίζουν να παρακολουθήσουν τον καναπέ σας και να το επαναφέρουν σε νέο.

Οι καναπέδες πάντα φαίνεται να λεκιάζουν, ειδικά αν υπάρχουν παιδιά ή κατοικίδια ζώα στο σπίτι. Φανταστείτε τον καναπέ σας με το καινοτόμο αλέκιαστο, αδιάβροχο και βραδύκαυστο ύφασμα που χρησιμοποιούμε στην εταιρεία μας. Αυτή η επαναστατική μηχανική τεχνική ξεπερνά την παραδοσιακή προστασία λεκέδων και σας παρέχει συντήρηση υφάσματος σε βάθος χρόνου.

Η δύναμη των Υφασμάτων μας

Τα υφάσματά μας είναι ιδανικά για σπίτια με κατοικίδια ζώα, γιατί ό,τι αποτύπωμα δείτε σκουπίστε απλώς με ένα πανί και νερό. Αυτό βοηθά, να κρατήσει τα έπιπλα σας ζωντανά. Οι τεχνικές αυτές των υφασμάτων μας είναι ιδανικές για νέες οικογένειες. Είναι τόσο ανθεκτικό, ακόμα και στα ”αριστουργήματα” των μικρών παιδιών στον μπεζ γωνιακό καναπέ σας, μπορεί να σκουπιστεί μόνο με νερό.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα υφάσματα που χρησιμοποιούνται στο Έπιπλο Κυρίτσης είναι οικολογικά και δεν περιέχουν πετρέλαιο. Αυτό σημαίνει οτι κατασκευάζονται από ίνες που προέρχονται από φυτά που έχουν καλλιεργηθεί με ελάχιστη χρήση χημικών ουσιών και φυτοφαρμάκων στο έδαφος και έχουν βαφεί με οικολογικές βαφές. Γενικά,οικολογικές ίνες θεωρούνται: η γιούτα, η κάνναβη, το οργανικό βαμβάκι, ο ανακυκλωμένος πολυεστέρας, η ίνα από μπαμπού, το οργανικό μαλλί, το λινό, το μετάξι, η ίνα τσουκνίδας, κλπ.

Έπιπλα Κυρίτσης

Πως καθαρίζονται;

Με ραντεβού στο χώρο σας και με υπερσύγχρονο εξοπλισμό αναλαμβάνουμε τον βιολογικό καθαρισμό του καναπέ σας απομακρύνοντας με στεγνό καθάρισμα τα ακάρεα, χωρίς να επηρεάζεται το ζωντανό του χρώμα.