Έπιπλα γραφείου | Η Μοντέρνα επίπλωση του γραφείου σας!

Ένα άνετο και σύγχρονο γραφείο είναι σημαντικό καθώς επηρεάζετε τόσο το πώς αισθάνονται οι εργαζόμενοί σας στο χώρο εργασίας τους όσο και το πώς αισθάνεστε εσείς για τον επαγγελματικό σας χώρο. Η εργασία ή η επίσκεψη σε ένα γραφείο με παλιά έπιπλα μπορεί να αποθαρρύνει τους υπαλλήλους και τους πελάτες! Η εταιρεία Κυρίτσης προσφέρει λύσεις για την διαμόρφωση επαγγελματικών χώρων με μοντέρνα έπιπλα γραφείου.

Η επιλογή για τα σωστά και μοντέρνα έπιπλα γραφείου είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ανανεώσετε το χώρο σας χωρίς να κάνετε μια ολόκληρη ανακαίνιση γραφείων. Η εύρεση των σωστών επίπλων για το lobby, τους χώρους εργασίας της ομάδας σας, τις αίθουσες συνεδριάσεων και τα ίδια τα γραφεία μπορεί να κάνει όλη τη διαφορά μεταξύ ενός ξεπερασμένου χώρου και ενός σύγχρονου.

Αναβαθμίστε τα έπιπλα γραφείου σας και αναβαθμίστε την επιχείρησή σας!

Αίθουσα – Έπιπλα γραφείου

Καρέκλα Roma- Έπιπλο Κυρίτσης

Η επιλογή καρέκλας ή πολυθρόνας για ένα λόμπι σε ένα γραφείο εξαρτάται συχνά από τον διαθέσιμο χώρο. Είτε έχετε έναν κενό χώρο που απαιτεί λίγα έπιπλα- κλειδιά, είτε μια μικρή είσοδο που χρειάζεται αρκετές θέσεις για να εξυπηρετεί πελάτες που περιμένουν, η επιλογή της σωστής καρέκλας για το χώρο αναμονής είναι το κλειδί.

Έπιπλα γραφείου - Έπιπλο Κυρίτσης

Καρέκλα Rich- Έπιπλο Κυρίτσης

Τα έπιπλα της εταιρείας Κυρίτσης έχουν ντύσει γραφεία σε όλη την Ελλάδα. Η καρέκλες Roma, Rich, Cavalli είναι μερικές μόνο από τις σύγχρονες καρέκλες μας, που έχουν χαρακτηριστεί σε γραφεία.

Τα έπιπλα για το χώρο αναμονής ενός γραφείου πρέπει να είναι αρκετά απλά ώστε να αντέχουν στη διάρκεια του χρόνου, ενώ είναι επίσης ανθεκτικά και καλά κατασκευασμένα ώστε να μην χρειάζεται να τα αντικαθιστάτε συχνά. Οι δερμάτινες καρέκλες είναι συχνά η καλύτερη επιλογή για χώρους υψηλής χρήσης όπως τα lobby γραφείου, καθώς είναι ευκολότερο από το καθαρισμό των υφασμάτων και θα αντέχουν σε βαριά χρήση.

 

Χώροι εργασίας – Έπιπλα γραφείου – Έπιπλο Κυρίτσης

Οι χώροι εργασίας μπορούν να περιλαμβάνουν πράγματα όπως τραπέζια καφέ, βαθιές καρέκλες, πολυθρόνες, σκαμπό, και μαξιλάρια δαπέδου για να δίνουν στους εργαζομένους ένα διαφορετικό χώρο εργασίας. Αυτοί οι χώροι είναι πολύ σύγχρονοι στην ουσία – παρέχοντας την ευκαιρία σε έναν υπάλληλο να σκέφτεται διαφορετικά.

Τα σύγχρονα σκαμπό , όπως αυτό που βλέπετε στην εικόνα, δίνουν στους υπαλλήλους σας τη δυνατότητα να βρίσκονται μακριά από τα γραφεία τους για να συζητήσουν ιδέες και να συναντηθούν σε ένα πιο οικείο περιβάλλον. Μεγάλα, άνετα μαξιλάρια δαπέδου είναι μια άλλη πτυχή των σύγχρονων χώρων εργασίας που κερδίζουν δημοτικότητα. Ένα εξαιρετικό μέρος για να καθίσετε, να χαλαρώσετε και να σκεφτείτε, κατά τη διάρκεια μιας κουραστικής μέρας!

 

 

Έπιπλα γραφείου - Έπιπλο Κυρίτσης

Πολυθρόνα Pinton – Έπιπλο Κυρίτσης

 

Έπιπλο Κυρίτσης- μπορούμε να σχεδιάσουμε μαζί το γραφείο σας!

Αν ψάχνετε να αναθεωρήσετε την όψη του γραφείου σας το 2019, το Έπιπλο Κυρίτσης μπορεί να σας βοηθήσει!Διαθέτουμε μοντέρνα έπιπλα που μπορούν να επιπλώσουν το γραφείο σας και να προσδώσουν την κομψότητα και την ποιότητα που αναζητάτε! Για καρέκλες, πολυθρόνες, τραπέζια συνάντησης (meetings), καθίσματα για αίθουσες αναμονής επισκεφτείτε μας σε ένα από τα τρία καταστήματά μας ή καλέστε μας για μία δωρεά εκτίμηση του χώρου σας. Έχουμε επιπλώσει γραφεία σε όλη την Ελλάδα – ας δούμε τι μπορούμε να κάνουμε με το δικό σας!

 

Πολυθρόνα Lotus-Έπιπλο Κυρίτσης

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!