Έντονο μαύρο, γκρι και χρυσό εσωτερικό στο σπίτι

Τα απαλά διακοσμητικά γκρι στοιχεία έρχονται να ισορροπήσουν με το βαρύ μαύρο σκηνικό σε αυτή την έντονα μοντέρνα διακόσμηση σπιτιού, όπου οι χρυσές πινελιές αναδεικνύονται με τον τόνο καιτη λάμψη της σαμπάνιας. Φωτογραφημένο από την Clean Lines , αυτό το τολμηρό εσωτερικό του σπιτιού έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την πολυτέλεια, η οποία επικοινωνείται μέσω φινιρίσματος υψηλής ποιότητας και έπιπλα αποθήκευσης κατά παραγγελία. Η επένδυση από λευκό μάρμαρο εμπλουτίζει τον εστιακό τοίχο του σαλονιού ως επίσης και μια κομψή επένδυση κουζίνας με την επεξεργασία δαπέδου και δύο κομψά μπάνια. Οι κόκκοι ξύλου υφαίνουν μια ελκυστική ζεστασιά με έντονη αντίθεση, ενσταλάζοντας έναν φιλόξενο χώρο. Ο μοντέρνος φωτισμός είναι ελάχιστος, αποτελεί μόνο υποστηρικτικό ρόλο στα πιο κυρίαρχα χαρακτηριστικά του εντυπωσιακού σχεδίου.

Ένας μοντέρνος καναπές χωρίζει ελαφρά το ενιαίο σαλόνι του διαμερίσματος με τη απαλή γκρι μάζα του. Ένα μαύρο ριχτάρι κάνει έντονη αντίθεση με την απαλή επένδυση.


Δεν υπάρχει χαλί καθιστικού κάτω από τον μοντέρνο καναπέ , έτσι, επιτρέπει να κυριαρχεί στο χώρο η ομορφιά του ξύλινου δαπέδου σε σχήμα “ψαροκόκκαλο”.


Τα εντοιχισμένα αποθηκευτικά ντουλάπια πλαισιώνουν έναν μικρό χώρο για πιάνο στο σαλόνι. Ένας καθρέφτης τοποθετείται πίσω από το πιάνο για να αντανακλά το φυσικό φως από τα παράθυρα και να δίνει στο δωμάτιο πρόσθετο βάθος και διάσταση.


Η γωνιά πιάνου πλαισιώνεται με χρυσά πάνελ που αστράφτουν κάτω από τη λάμψη μιας γραμμής LED φωτός.


Η διακόσμηση του τοίχου της τηλεόρασης είναι ένα πολυτελές θέαμα από κρεμώδες λευκό μάρμαρο με μια δραματική καφέ και γκρι φλέβα να στροβιλίζεται. Μια χρυσή μονάδα πολυμέσων υπογραμμίζει τη μαρμάρινη βάση της τηλεόρασης, ενώ οι μαύρες αυλακώσεις τοίχου σχηματίζουν ένα ανάγλυφο φόντο.

Ένα μικρό, λεπτό φωτιστικό δαπέδου για ανάγνωση προσθέτει μια ακόμη λάμψη θερμού φωτός στο τέλος του καναπέ.


Πίσω από τον καναπέ, το ξύλινο πάτωμα από ψαροκόκκαλο μετατρέπεται σε μαρμάρινο πλακάκι στην κουζίνα-τραπεζαρία. Μία μεγάλη νησίδα βρίσκεται στο κέντρο του χώρου, αφήνοντας χώρο για έως και πέντε συνδετημόνες γύρω της.


Τα greige σκαμπό κουζίνας έρχονται σε αντίθεση με την εντυπωσιακή νησίδα. Το χρυσό πλαίσιο κάτω από τον πάγκο της τη συμπληρώνει λαμπερά.


Μια γυάλινη βιβλιοθήκη παρέχει μια σύντομη οπτική στάση μεταξύ του ενιαίου χώρου σαλονιού και της ζώνης τραπεζαρίας της κουζίνας. Ο κρυφός φωτισμός μέσα στα γυάλινα ντουλάπια προσθέτει μια ατμοσφαιρική αναβάθμιση.


Τα ντουλάπια κουζίνας με εφέ ξύλου προσθέτουν έναν φυσικό γήινο τόνο στο σχέδιο διακόσμησης.


Ο απορροφητήρας σε χρυσό κατεβαίνει μεγαλειωδώς στη νησίδα.


Τα υπόλοιπα μαύρα ντουλάπια δένουν με την νησίδα κουζίνας και τα μαύρα κουφώματα.


Ένα λευκό μάρμαρο στο background χωρίζεται με έναν ανάγλυφο μαύρο τοίχο. Ένας χρυσός νεροχύτης κουζίνας κρύβεται πλούσια στον καθαρό λευκό πάγκο Corian.

Η επεξεργασία μαρμάρου από το δάπεδο της κουζίνας προχωρά μέχρι την είσοδο. Εδώ, ένας πάγκος εισόδου είναι τοποθετημένος σε μια φωτισμένη εσοχή με καθρέφτη και μια βολική ντουλάπα αποθήκευσης.

Η πρώτη κρεβατοκάμαρα στο σπίτι είναι με μια κυρίως ανοιχτόχρωμη γκρι διακόσμηση με μαύρες λεπτομέρειες για αντίθεση.


Πίσω από ένα μαύρο κρεβάτι, τα πάνελ τοίχου σε γκρι χρώμα διακοσμούν έναν ελκυστικό χαρακτηριστικό τοίχο.


Στο κάτω μέρος του κρεβατιού, ένας προβολέα πέφτει από την οροφή, έτσι ώστε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού να μπορεί να απολαύσει μια ταινία από την άνεση του κρεβατιού του.


Οι μίνι απλίκες τοίχου προεξέχουν από ένα κομψό κάθετο κομμάτι που κρύβεται μέσα στην επεξεργασία τοίχου με πηχάκια.


Ένα δεύτερο υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι εισέρχεται μέσω της γκαρνταρόμπας, όπου οι ενσωματωμένες ντουλάπες ευθυγραμμίζουν ομαλά έναν τοίχο ιδιωτικότητας σε σχήμα L.


Αυτός ο μπλε τοίχος της κρεβατοκάμαρας διαμορφώνεται σε έναν χώρο τριών τετάρτων που το χωρίζει από το πρώτο υπνοδωμάτιο. Η ίδια ανάγλυφη επένδυση τοίχου βρίσκεται πίσω από το κρεβάτι.


Ένα σύγχρονο γραμμικό φως ρίχνει ομοιόμορφο φωτισμό πάνω από τα μαξιλάρια του κρεβατιού, ιδανικό για νυχτερινό διάβασμα.


Οι λωρίδες φωτός LED είναι εγκατεστημένες κάτω από τα επιτοίχια κομοδίνα σε κάθε πλευρά του κρεβατιού, τονίζοντας το αιωρούμενο εφέ τους.


Ένα σετ κλινοσκεπασμάτων σε χρώμα greige φωτίζει απαλά το μαύρο κρεβάτι.

Μια άλλη οθόνη προβολέα ξεδιπλώνεται από τη γραμμή της οροφής.

Σε κάθε υπνοδωμάτιο έχει τοποθετηθεί ξύλινο δάπεδο σε σχήμα ψαροκόκαλου, το οποίο λειτουργεί συνεκτικά με το σαλόνι.


Ένα χρυσό περίγραμμα δημιουργεί ένα λαμπερό μεταλλικό σοκ μέσα από τον βαθύ μπλε τοίχο του κεφαλάριου.

Οι μαύρες ηλεκτρικές πρίζες βυθίζονται σκούρα στο μπλε φόντο.

Στο μπάνιο, ένα έπιπλο μπάνιου με διπλό νιπτήρα και ένας φαρδύς καθρέφτης ταιριάζουν ακριβώς στο χώρο.

Ο καθρέφτης με το χρυσό πλαίσιο φωτίζεται έντονα γύρω από την εσωτερική του άκρη έτσι ώστε το μέταλλο να λάμπει.

30 |


Η λευκή μαρμάρινη επένδυση πλαισιώνει ομαλά τον προσεγμένο χώρο νιπτήρα.

Οι σαμπανιζέ χρυσές βρύσες μπάνιου ταιριάζουν με το χρυσό πλαίσιο του καθρέφτη.

Το μάρμαρο είναι και εδώ εμφανές δημιουργώντας ένα πολυτελές σκηνικό πίσω από μια ανεξάρτητη μπανιέρα.

Η ξύλινη επένδυση ζεσταίνει οπτικά την περιοχή γύρω από την μπανιέρα και κάνει μια τονική σύνδεση με χρυσά φωτιστικά μπάνιου.

Ένα στενό ράφι τοίχου τοποθετείται για τα προϊόντα περιποίησης, ενώ εκπέμπει έναν απαλό χρυσαφένιο ατμοσφαιρικό φωτισμό.


Μια μαύρη τουαλέτα είναι καμουφλαρισμένη μέσα σε μία ζώνη μαύρης διακόσμησης που τυλίγει τόσο τους τοίχους όσο και το πάτωμα.

Το ντους ακολουθεί μια παρόμοια διακοσμητική παλέτα από λευκή μαρμάρινη επένδυση και μαύρες εντυπωσιακές αντιθέσεις.
Οι εσωτερικές πόρτες του διαμερίσματος εκτείνονται μέχρι τη γραμμή της οροφής με κομψό, μακρόστενο τρόπο.


Το ντους είναι εξοπλισμένο με μονό νιπτήρα.

Ένα μαύρο γυαλί χωρίζει την περιοχή του ντους από τον υπόλοιπο χώρο.

Το μαρμάρινο δάπεδο περνάει απευθείας στην περιοχή του ντους δίνοντας ένα συνεχές απρόσκοπτο φινίρισμα.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *