Ένα όμορφο minimal διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου

Βυθιστείτε στην ουσία της μινιμαλιστικής κομψότητας με το χαρακτηριστικό αυτό διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου, ένα καταφύγιο ηρεμίας και σκόπιμου σχεδιασμού. Κάθε γωνιά αυτού του χώρου μιλά για την ομορφιά της απλότητας, όπου οι καθαρές γραμμές, η αρμονική μονοχρωματική παλέτα και η στοχαστική χρήση του φυσικού φωτός προκαλούν μια αίσθηση ηρεμίας και ευρυχωρίας. Συνοδευόμενο από μια σχολαστικά λεπτομερή κάτοψη, αυτό το σπίτι αποτελεί απόδειξη της τέχνης της μινιμαλιστικής διαβίωσης – αποδεικνύοντας το less is more.

Σχεδιαστής: Anna Tverskova, Visualizer: Elvira Poddubkova

Ο fluffy καναπές προσφέρει απαλή αντίθεση με τις κομψές, γεωμετρικές γραμμές του αποθηκευτικού χώρου. Η σιλουέτα του δέντρου, ριζωμένη σε ένα καθαρό λευκό κασπώ, δίνει ζωή στον υποτονικό χρωματικό συνδυασμό. Είναι ένα δωμάτιο που αποτελεί την επιτομή του μινιμαλισμού: κάθε αντικείμενο όχι μόνο εξυπηρετεί έναν σκοπό, αλλά διαθέτει επίσης μια εγγενή ομορφιά, συμβάλλοντας στην γαλήνια και ευάερη ατμόσφαιρα του διαμερίσματος.

Πίσω από τον καναπέ προεξέχει στηριζόμενη στον αποθηκευτικό χώρο μία τραπεζαρία χωρίς πόδια. Αυτό ενισχύει την ανοιχτή διάταξη και δίνει την αίσθηση ενός μεγαλύτερου χώρου.

Στην καρδιά αυτής της κατοικίας βρίσκεται ένας χώρος τραπεζαρίας που αποτελεί παράδειγμα λειτουργικής τέχνης. όπως είπαμε και προηγουμένως. Η τραπεζαρία πλαισιώενται από καινοτόμα, γλυπτά καθίσματα που ιντριγκάρουν.

Η πόρτα είναι χωρίς εμφανή κάσα γύρω – γύρω και φτάνει μέχρι το ταβάνι δημιουργώντας έτσι ένα πολύ όμορφο και minimal αποτέλεσμα.

Το υπνοδωμάτιο διαθέτει συγκρατημένη πολυτέλεια. Οριζόντιες γραμμές διακριτικής υφής στην επένδυση τοίχου τραβούν το βλέμμα, ενθαρρύνοντας μια αίσθηση εκτεταμένης ηρεμίας. Αυτός είναι ένας χώρος που κατανοεί τη δύναμη του περιορισμού και την ισχύ ενός μόνο, προσεκτικά επιλεγμένου κομματιού δήλωσης, προσφέροντας μια ειρηνική ανάπαυλα από τον πολύβουο κόσμο έξω.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *