Ένα δάσος στο σαλόνι σας

Ανοίξτε το σαλόνι σας στα πιο όμορφα τοπία. Η τέχνη της φύσης και η δύναμη της εικόνας δημιουργούν την μαγεία μέσα στο σπίτι σας.
Κλείστε τα παράθυρα και τις πόρτες του σπιτιού σας και ανοίξτε την μπαλκονόπορτά σας, στους ωραιότερους κήπους και τα πιο μαγικά δάση που έχετε φανταστεί.
Απομακρυνθείτε από την γκρίζα μεγαλούπολη και χαλαρώστε μέσα στο σπίτι σας απολαμβάνοντας ένα καταπράσινο τοπίο που θα σας ταξιδεύει και θα σας δίνει την ενέργεια που χρειάζεστε.
Η εξέλιξη της φωτογραφίας και η τεχνολογία των εικόνων υψηλής ανάλυσης έχουν πετύχει πλέον, την απόλυτη αλχημεία στην αληθοφανή απόδοση μίας εικόνας, συμπαρασύροντας μαζί με όλα τα άλλα και τις ταπετσαρίες τοίχου, που πλέον αποτελούν πραγματικά αριστουργήματα.
Μοναδικά τρισδιάστατα φωτεινά τοπία, απαράμιλλης ομορφιάς και ποιότητας μπορούν να αντικαταστήσουν κάδρα, καθρέφτες και έπιπλά που δεν έχουν ιδιαίτερη διακοσμητική ή λειτουργική αξία.
Το μυστικό της επιτυχίας μίας τέτοιας τολμηρής επιλογής, είναι η θέση τοποθέτησης, η εναρμόνιση της εικόνας, με το ύφος των επίπλων και των χρωμάτων, καθώς και η απόσταση που θα έχει από το καθιστικό ή την τραπεζαρία μας.
Η απόλυτη εφαρμογή ενός τέτοιου concept για όσους θέλουν να κάνουν το όνειρο πραγματικότητα, περιλαμβάνει και τον κατάλληλο φωτισμό, ο οποίος συνήθως προϋποθέτει μία κατασκευή από γυψοσανίδα και την τοποθέτηση σποτ, τα οποία θα εξαλείφουν τις σκιές και θα συμπληρώνουν το φως της εικόνας.
Το σκηνικό μπορείτε να συμπληρώσετε, τοποθετώντας πλαγίως της εικόνας, παντζούρια ή στήλες από καθρέφτη με ανάγλυφα σχέδια, που να δίνουν την αίσθηση της άκρης των τζαμιών όταν είναι ανοιγμένα.
Για όσους σκέφτονται πιο εναλλακτικά και θέλουν να συνδυάσουν την εικόνα του τοπίου, με την άνεσή τους, μπορούν να την τοποθετήσουν απέναντι από τον καναπέ τους, να κρεμάσουν την τηλεόρασή τους πάνω στον τοίχο που βρίσκεται το συγκεκριμένο τοπίο, δημιουργώντας την ψευδαίσθηση ότι η τηλεόραση βρίσκεται στον αέρα και να τοποθετήσουν κάτω από αυτή ένα πολύ χαμηλό έπιπλο, ίσως μία πιο κλασσική ή περίτεχνη επιλογή, διατηρώντας την τοποθέτηση αντικειμένων πάνω σε αυτό, στο minimum.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *