Έκθεση επίπλου & σπιτιού 2019-2020 | Δωρεάν προσκλήσεις

Η εταιρεία Κυρίτσης θα παραστεί για άλλη μια χρονιά στην έκθεση επίπλου & σπιτιού!

 

 

Ελάτε να μας συναντήσετε στην 44η έκθεση επίπλου & σπιτιού, από τις 28/9 έως 6/10, στο Ηelexpo Μαρούσι, Λ.Κηφισίας 39 Μαρούσι.

 

Καναπές διθέσιος | Καναπέδες διθέσιοι Κυρίτσης

 

Από την πρώτη κιόλας χρονιά,η έκθεση επίπλων & σπιτιού έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον τόσο των εκθετών όσο και των επισκεπτών.

Μέσα από την έκθεση έχετε την ευκαιρία να δείτε από κοντά την αισθητική αλλά και την ποιότητα των επίπλων μας.

Όσοι θα έρθουν και θα επισκεφτούν το περίπτερο μας θα δουν ένα μέρος από τη συλλογή μας αλλά και καινούργιες κατασκευές.
Όπως για παράδειγμα η κρεβατοκάμαρα Pelle , η τραπεζαρία Wave και ο καναπές Wave .

 

Κρεβατοκάμαρες Κυρίτσης

 

Οι συλλογές μας αποτελούν μια σειρά επίπλων που καταφέρνει να μετατρέψει οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο σε ένα εκλεπτυσμένο και πολυτελές περιβάλλον, μέσα από το απίστευτο στυλ που ενσωματώνεται στα έπιπλα του.

Θα βρισκόμαστε εκεί, για εννέα συνεχείς ημέρες, τις πιο όμορφες δημιουργίες μας, δίνοντάς σας τη μοναδική ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά μια μεγάλη ποικιλία επίπλων σπιτιού!

Ώρες λειτουργίας έκθεσης: Καθημερινές 16:30 έως 21:30
Σαββατοκύριακα 10:30 έως 21:30

Οι 40.000 επισκέπτες που επισκέπτονται την έκθεση επιβεβαιώνουν την επιτυχία της και είμαστε σίγουροι ότι και η φετινή Athens Home Expo, θα αναδειχθεί σε ένα από τα κορυφαία γεγονότα στον χώρο του επίπλου, του εσωτερικού design και της οικονομίας.

Ραντεβού λοιπόν στην 44η Έκθεση Σπιτιού Athens Home Expo από 28 Σεπτεμβρίου έως 6 Οκτώβριου 2019 .

Δωρεάν προσκλήσεις

Δωρεάν είσοδος 2 ατόμων με την προσκόμιση της πρόσκλησης είτε εκτυπωμένη είτε σε ηλεκτρονική μορφή μέσω κινητού τηλεφώνου !

Δωρεάν προσκλήσεις

 

 

Δωρεάν μελέτη χώρου

Μη ξεχνάτε ότι η εταιρεία Κυρίτσης έχει σκοπό να προσφέρει ολοκληρωμένες μελέτες επίπλωσης και διακόσμησης δωρεάν που υπηρετούν την αρμονία του χώρου και το λειτουργικό design.

 

 

Με τη δωρεάν μελέτη χώρου και τους έμπειρους διακοσμητές μας μπορεί να διαμορφώσει το σαλόνι που ονειρεύεστε, κάνοντάς το πιο λειτουργικό. Η δωρεάν μελέτη χώρου γίνεται σε ειδικό πρόγραμμα στον υπολογιστή, και εγγυάται την ακριβή απεικόνιση του χώρου σας!

Αναλαμβάνουμε την διαρρύθμιση του χώρου σας εξασφαλίζοντας την τέλεια διακόσμηση στο σπίτι σας.