Άνεση, αισθητική και πολυτέλεια | Κλειδιά στην επίπλωση ξενοδοχείων

Ένα δωμάτιο ξενοδοχείου είναι πολύ περισσότερο από ένα χώρο για ανάπαυση. Είναι ο τόπος στον οποίο επιστρέφουμε μετά από μια κουραστική μέρα μακριά από το σπίτι, είτε πρόκειται για μια δύσκολη μέρα είτε για λίγες ώρες ελεύθερου χρόνου. Είναι ένα σπίτι μακριά από το σπίτι, που μας καλωσορίζει. Τα δωμάτια είναι η ψυχή του ξενοδοχείου και η επίπλωσή τους, με έπιπλα υψηλής ποιότητας είναι το κλειδί για την επίτευξη της επιθυμητής ικανοποίησης του επισκέπτη.

Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να γνωρίζετε τα βασικά επίπλα που απαιτούνται σε μια αίθουσα του ξενοδοχείου, για να είστε σίγουροι ότι οι φιλοξενούμενοι δεν θα στερούνται τίποτα σε αυτόν τον οικείο χώρο και ότι θα αισθάνονται τη φροντίδα σας ανά πάσα στιγμή.

Υπνοδωμάτια

Το δωμάτιο είναι το πρωταρχικό στοιχείο για να δημιουργηθεί μια θετική εμπειρία. Και η μέγιστη προσοχή πρέπει να δοθεί σε κάθε λεπτομέρεια προκειμένου να εκπλήξετε τον επισκέπτη από την πρώτη ματιά.

Κρεβατοκάμαρες Κυρίτσης

Το ξύλο είναι μια ασφαλής επιλογή που δεν ξεφεύγει ποτέ από τη μόδα. Και, από αυτή την άποψη, το κρεβάτι είναι πάντα το κεντρικό κομμάτι. Τα έπιπλα Κυρίτση διαθέτουν υπέροχες προτάσεις με αξεπέραστα κεφαλάρια που λάμπουν από αισθητική και άνεση. Η αίσθηση της πολυτέλειας και της πολυπλοκότητάς τους αποπνέει στο υπόλοιπο δωμάτιο και ως εκ τούτου η επιλογή του κεφαλαριού καθορίζει την αισθητική και την ουσία του δωματίου.

Τα βασικά έπιπλα ενός δωματίου του ξενοδοχείου περιλαμβάνουν, φυσικά, τα κομοδίνα που αφήνουν επάνω τα προσωπικά τους αντικείμενα και ένα ντουλάπι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως τραπέζι ή γραφείο, συνήθως συμπληρωμένο από έναν κομψό καθρέφτη που είναι τόσο λειτουργικός όσο και πολύ διακοσμητικός.

Η επιλογή των κλινοσκεπασμάτων και των κουρτινών που κοσμούν τα παράθυρα συμβάλλει επίσης στην αίσθηση της ζεστασιάς σε ένα υπνοδωμάτιο, το οποίο απαιτεί επίσης μια γενναιόδωρη γκαρνταρόμπα για τους φιλοξενούμενους, για να τοποθετήσουν τα υπάρχοντά τους.

Πολυτελείς σουίτες

Στην περίπτωση πολυτελών σουιτών, τα βασικά έπιπλα που απαιτούνται στην αίθουσα αυξάνονται και μπορεί να περιλαμβάνουν από καναπέδες και πολυθρόνεςτραπεζάκια και καρέκλες ανάλογα με τον διαθέσιμο χώρο.

 

Καναπές Κυρίτσης

Για να συμπληρώσετε την αποκλειστική αισθητική των δωματίων αυτού του τύπου, είναι σημαντικό για όλα τα στοιχεία να μοιράζονται τα ίδια κριτήρια πολυπλοκότητας και πολυτέλειας. Έπιπλα με προσωπικότητα, όπως λυχνίες και ρολόγια, αλλά και γλυπτά, όπως τα χειροποίητα χάλκινα πρόσωπα που αποτελούν έργα τέχνης από μόνα τους και που ακτινοβολούν την ίδια την ουσία της αριστοκρατίας, ικανά να δημιουργήσουν μια μοναδική ατμόσφαιρα και μόνιμες αναμνήσεις.

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΛΕΤΗ ΧΩΡΟΥ

Το πρώτο βήμα είναι η κατανόηση των επιθυμιών σας και αυτό που αναζητάτε από το χώρο σας. Μπορούμε να ρυθμίσουμε μία επίσκεψη στο ξενοδοχείο σας, ή μπορείτε να έρθετε στα καταστήματά μας έχοντας μαζί σας την κάτοψη και φωτογραφίες. Με αυτό τον τρόπο, μπορούμε να καταλάβουμε το στυλ και τις προτεραιότητές σας, και να λάβουμε υπόψη σημαντικές πληροφορίες για εσάς και το ξενοδοχείο σας.

Η εταιρία μας προβαίνει σε μελέτη και απεικόνιση της μορφής των δωματίων, ώστε να έχετε πλήρη εικόνα των επιλογών σας!